Pagina's

maandag 14 april 2014

PERSONAL: Eerste stagedag!


Ik ben nog niet eens thuis terwijl ik dit schrijf, maar ik wil graag iets met jullie delen. Vandaag was mijn eerste stagedag bij Bellesqa! Een hele leuke blog waar ik de komende tien weken stage mag lopen!

Hoewel ik met een goed humeur was opgestaan, veranderde dit al snel toen ik erachter kwam dat er een storing was in het treinverkeer.. Awesome as always, NS... Maar goed. Ik ben dan wel een half uur te laat aangekomen op mijn stageplek, maar dat weerhield mij er niet van om er een leuke dag van te maken! Toen ik binnen kwam werd ik heel warm welkom geheten met een super schattig pakketje. Daar moest natuurlijk even een foto van gemaakt worden!



De rest van de dag hebben we met het team, van momenteel 5 meiden, hard gewerkt! Ik heb artikelen geschreven, aan de nieuwe website gewerkt en inspiratie gezocht voor nieuwe artikelen. Super leuk om te doen! En hoewel ik het er erg naar mijn zin heb, ben ik toch wel blij om bijna thuis te zijn. Morgen horen jullie weer van mij, maar voor nu een fijne avond ladies! 

Liefs,

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je stage mag lopen! Ook leuk dat ze zo'n lief pakketje voor je hebben samengesteld :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk don!! Fijn dat je zo'n leuke stage hebt en wat een lief pakketje!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave stageplek! Houd ons op de hoogte hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!