Pagina's

donderdag 10 april 2014

REVIEW: LUSH Lipscrub Mint Tulips


Zoals ik gister al schreef, heb ik een bezoekje gebracht aan de LUSH in Amsterdam. Uiteindelijk heb ik mij heel erg ingehouden en ben ik alleen met een lipscrub naar huis gegaan. Die zocht ik namelijk al een tijdje. Er waren drie smaken waar je uit kon kiezen: Bubblegum, Popcorn en Mint Tulips. In het buitenland zijn er nog een aantal extra smaken, maar in Nederland verkopen ze alleen deze. Na ze alle drie geproefd te hebben, ja écht geproefd, was ik er zeker van dat Mint Tulips de scrub voor mij was! Wil je weten hoe deze lipscrub mij bevallen is? Lees dan snel verder!
De Mint Tulips is een mix van pepermunt en chocolade. Het potje is klein genoeg om mee te nemen in je tas, eventueel zelfs in je clutch als je het fijn vind om hem altijd bij je te hebben! Hoewel de pepermuntsmaak wel duidelijk aanwezig is, had ik niet meteen door dat er ook chocolade in zat. Je proeft wel dat de scrub zoet is, maar naar mijn mening smaakt het niet echt naar chocolade.





Als je het potje openmaakt, zie je de fijne scrubdeeltjes. Het potje is tot de rand aan toe gevuld, dus je krijgt zeker waar voor je geld! Een potje is namelijk best prijzig: €9,65. Desondanks werkt het wel echt!

Aangezien ik niet gezegd ben met gladde lippen, (lees: totaal niet), was ik al even op zoek naar een lipscrub. Ik heb vaak, vooral 's winters, dat mijn lippen droog zijn en stuk gaan, waardoor er allemaal kleine velletjes los komen te zitten. Niet bepaald charmant dus. Maar ik denk dat daar met deze lipscrub eindelijk een einde aan gaat komen!



De scrub is heel makkelijk aan te brengen. Je dept je vinger in het potje en de scrubdeeltjes blijven vanzelf aan je vinger plakken. Maak kleine, draaiende bewegingen met je vinger over je lippen zodat de velletjes voorzichtig los raken. Scrub niet te hard, want je lippen zijn erg gevoelig!

Nadat je klaar bent met scrubben, kan je je handen afspoelen. Je lippen maak je schoon door ze af te likken, want deze scrub ruikt niet alleen lekker, hij proeft ook heerlijk! En wees gerust, de lipscrub is gewoon eetbaar, omdat deze is aangemaakt met basterdsuiker. Lekker hè?














Na het scrubben voelden mijn lippen lekker zacht en fris aan. Het pepermunt-effect zorgt namelijk voor een lichte tinteling in je lippen. Het lijkt mij wel een beetje moeilijk om niet te vaak te gaan scrubben (hij smaakt en voelt namelijk heel lekker op je lippen). Toch denk ik dat zo'n potje best lang meegaat en dat hij die €9,65 helemaal waard is!

Tip: als je net zulke droge lippen hebt als ik, probeer dan na het scrubben je lippen in te smeren met 'Dr Fix. kapotte droge lippen'. Deze balsem is heerlijk zacht en helpt je lippen snel te herstellen!

Scrub jij je lippen wel eens?

6 opmerkingen:

  1. Ik scrub mijn lippen soms wel drie keer per week haha, ik kan er echt niet tegen als mijn lippen velletjes krijgen ;) Deze klinkt wel heel fijn! Ik ben je trouwens gaan volgen op Bloglovin', yeahh je eerste volger! :D Er komen er straks vast nog heel veel bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze heb ik ook, maar dan de roze variant :) Ze zijn echt fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke blog heb je! ik hoop je te zien groeien en super lief dat je mij hebt gevolgd en dat je mijn artikels leuk vind! liefs en een goed weekend meis! www.rachelkromdijk.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze lipscrubjes zijn echt heel fijn! Ik heb zelf de bubblegum versie :-)

    Leuke blog heb je! Ik ga je volgen

    Liefs Chantall
    www.glamourbyc.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi!! bedankt voor je leuke bericht op mijn blog! Deze lipscrub klinkt heerlijk. Ik heb ook altijd droge lippen in de winter. Ga deze zeker is proberen :)

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com
    www.facebook.nl/fabulousstylews

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil ook al tijden een Lush Lipscrub, maar helaas ben ik nog nooit in een winkel van Lush geweest.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!