zaterdag 12 april 2014

Spring has sprung TAG


Ook al ben ik pas net begonnen met mijn blog, ik kan natuurlijk niet achterblijven! Ik heb deze tag al op verschillende blogs voorbij zien komen, dus het leek mij leuk om hem zelf ook te gaan doen. De 'Spring has sprung TAG' houdt in dat je op de onderstaande vragen over de lente een persoonlijk, eigen antwoord geeft. Veel leesplezier!


Naar welke lente-trends kijk je het meeste uit?

Dat zijn eigenlijk twee dingen. Ten eerste vind ik het geweldig dat er dit jaar vooral slippers gezien mogen worden, terwijl dat in vorige jaren vaak hakken waren. Ik ben niet echt geweldig als het aankomt op een lange dag op hakken lopen, daarom is dit voor mij een heel fijne trend! Ten tweede vind ik het heerlijk dat alle pasteltintjes en vooral orchidee-roze voorbij zullen komen. Op de een of andere manier geven pasteltintjes mij een heerlijk, rustig gevoel!

Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?
Hmm, die vind ik best lastig. Als het even kan een jurkje natuurlijk, maar daar is het nog niet altijd even warm voor. Dan toch maar mijn lichtroze McGregor gympen!Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?
Vanaf maandag begin ik met mijn stage bij een super leuke blog: Bellesqa! Ik heb er super veel zin in en ik kan dan ook niet wachten om te beginnen. Dan mag ik lekker de hele dag door doen wat ik het liefste doe: schrijven! Dus daar ben ik de komende tien weken druk mee bezig.

Wat is je favoriete lente lip-kleur?
Dat is toch wel mijn Lancôme 375 lipgloss. Deze knalroze lipgloss blijft super lang zitten (ook tijdens het avondeten) en wordt na een paar minuten mat van kleur.

En je favoriete lente nagellak-kleur?
Ik heb sinds een half jaar de Sensationail-set om zelf gelnagels mee te maken, dus de kleurtjes die ik draag zijn 9 van de 10 keer van dat merk. Een weekje geleden heb ik twee nieuwe kleurtjes besteld, Island Oasis en Love Struck. Ik heb de tweede nog niet geprobeerd, maar op dit moment heb ik Island Oasis op mijn nagels en dat vind ik toch wel een lekker vrolijk kleurtje!
How about, je favoriete lentekleur in het algemeen?
Ja, eigenlijk vind ik heel veel kleurtjes leuk. Voor de lente ga ik dan toch wel voor pasteltinten!

Favoriete Starbucks drankje om in de lente te drinken?
Caramel Frappuccino! Tijdens de winter was het echt nog even te koud om deze te bestellen, maar nu het zonnetje weer gaat schijnen mag het weer. Ik heb al ontdekt dat er een Starbucks vlakbij mijn stageplek is, dus daar zal ik wel een aantal keer langs gaan de komende weken!


Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu de lente er is?
Ja! Ik vind het heerlijk als de zon weer gaat schijnen en het warmer wordt buiten. Ik heb laatst nog geshopt en toen ben ik wel met een aantal kleurrijke kledingstukken thuis gekomen! Ik ben alleen heel slecht in peilen wanneer ik wel of niet iets aan kan trekken dat meer zomers is...

Waar heb je het meeste zin in als het gaat om de lente van dit jaar?
In de vrolijkheid, de feestjes, de langere avonden en de warmere temperaturen! En natuurlijk in het vooruitzicht naar de zomer hihi.

Hoe ga jij jouw lente dit jaar door brengen?

7 opmerkingen:

 1. Leuk beantwoord! Je hebt een leuke/schattige blog.

  Je bent trouwens heel knap! en ik heb je teruggevolgd op bloglovin'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Je bent inderdaad echt een mooi meisje om te zien. De lente maakt mij altijd zo vrolijk<3 Ik heb je teruggevolgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thank you so much for the follow.
  Follow you back on bloglovin.
  Btw,I'm also on Instagram,maybe you like my account?
  Lovely greets from germany ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!