Pagina's

woensdag 21 mei 2014

HOW TO WEAR: Sweatshirts


Hoewel truien heerlijk kunnen zitten, staan ze niet altijd even fabulous. Soms kun je dit nog verbergen door er een mooie statement ketting op te dragen, maar meestal heeft zelfs dat geen zin. Nee. Een trui goed combineren is een lastig klusje. Daarom heb ik dé manieren voor je op een rij gezet om truien wél stijlvol te kunnen dragen! Kijk je mee?
Voor naar school: Je hoeft niet te ingewikkeld te doen als je naar school gaat. Op deze manier zie je er namelijk evengoed wel stijlvol uit! Combineer je trui met leuke shorts en een paar mooie pumps en je bent ready to go!

Voor tijdens het lunchen: Moet je naar buiten en is het een beetje fris? Doe dan een elegante trench coat aan over je trui met bijpassende laarzen. Wedden dat je complimentjes krijgt?

Voor een etentje: Draag je trui over een blouse en laat de onderkant loshangen voor een nonchalante look. Wil je iets netter overkomen? Stop je overhemd dan in je broek. Combineer dit met een rokje of skinny jeans en maak het geheel af met een mooie ketting. Is het een chic restaurant? Ga dan voor een paar mooie pumps. Als het tentje wat minder hip is kun je ook voor comfortabele laarzen kiezen.

Voor een trendy look: Combineer een grijze trui met je zwarte leather pants. Mooie sandalen kunnen deze outfit helemaal afmaken. Lekker simpel, maar toch hip!

Night-out: Altijd al een feather skirt willen aantrekken tijdens een avondje stappen, maar er nooit het lef voor gehad? Probeer hem eens te combineren met een grijze trui met leuke print. Zoals je op de foto hieronder ziet staat dat super stylish. Door wat rode lippenstift op te doen en je accessoires goed te matchen ben je helemaal op je plaats in die chique discotheek!

Bron hoofdfoto

Op welke manier draag jij je truien het liefst?

8 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!