zaterdag 21 juni 2014

MEET THE BLOGGER: Marjolein


Hi meiden! Vandaag heb ik een artikel voor jullie wat ik nog niet eerder heb geschreven. Toch wilde ik deze graag schrijven, aangezien ik even iemand in het zonnetje wil zetten. Ik vind het namelijk altijd heel leuk om blogs van andere meiden te lezen en te zien hoe zij het doen. Misschien kennen jullie de blogger al waar dit artikel over gaat en misschien zijn jullie nog nooit op haar blog geweest. In beide gevallen is het leuk om even verder te lezen over de blog van Marjolein!

Marjolein, beter bekend als eigenaresse van Blog by Merdjelin, heeft een hele leuke blog. Sinds september 2013 werkt zij hier in haar vrije tijd heel hard aan en dat is ook wel te zien. Vooral de foto’s op haar blog vind ik altijd heel mooi en inspirerend. De layout vind ik ook erg gaaf, want hij is heel strak maar toch erg sierlijk en vrouwelijk. Marjolein blogt voornamelijk over lifestyle en fashion en af en toe ook over beauty. Ik vind dat zij dit heel leuk doet. Ze weet mij altijd erg vrolijk te maken met haar enthousiasme over bepaalde dingen, dus dat is zeker iets wat haar heel sterk maakt! Daarnaast is zij erg actief op haar blog en op die van anderen en plaatst zij zo’n 4 à 5 artikelen per week die altijd heel leuk geschreven zijn. Sinds kort heeft zij ook een eigen domein. Een teken dat het goed gaat dus!Ik ken Marjolein niet alleen via haar blog, maar ook van school. Wij zitten namelijk samen in een projectgroepje. Uit mijn ervaring weet ik dat Marjolein een heel ondernemend type is. Daarom heb ik ook zoveel vertrouwen in haar en haar blog. Ik weet dat zij altijd goed nadenkt voor zij een keuze maakt. Daardoor zal de kwaliteit van haar blog altijd erg hoog blijven! Daarnaast kan zij goed plannen en kan zij eigenlijk met iedereen wel goed opschieten. Dat is iets wat ik erg knap van haar vind!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Marjolein en haar blog, neem dan snel een kijkje op www.blogbymerdjelin.nl. Het zou heel leuk zijn als je haar via Bloglovin zou willen volgen, want nieuwe volgers verdient zij naar mijn mening wel! Wat vind jij?

Zou jij ook graag in het zonnetje gezet willen worden? Laat mij dat dan even weten. Dit zal geen terugkerend item worden op mijn blog, maar wie weet vind ik jouw blog wel net zo leuk als die van Marjolein en besluit ik toch een artikel over je te schrijven!
Fijn weekend meiden!


Welke blog vind jij leuk om te lezen?

3 opmerkingen:

 1. Jaaa ik ken haar blog ook, erg leuk inderdaad <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog heeft ze en fijn dat deze zo goed loopt!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik kende haar blog nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!