dinsdag 10 juni 2014

PERSONAL: Creatieve hobby

Bloggen is mijn grootste passie. Ik hou ervan om te schrijven en om mijn artikelen te kunnen delen met anderen. Daarom vind ik het ook zo leuk als er lezers zijn die een reactie achterlaten! Maar naast bloggen heb ik nog een andere creatieve hobby!

Sinds augustus 2013 ben ik in het bezit van een eigen set, waarmee ik gellak op nagels kan zetten. Ik gebruik het merk Sensationail en op het moment heb ik 13 verschillende kleurtjes. Super leuk natuurlijk, want deze lakjes blijven gemiddeld veel langer (2 weken!) zitten dan gewone nagellak.Ik doe mijn eigen nagels, die van mijn moeder en zusje en die van vriendinnen. Ik werd ook weleens benaderd door anderen, soms wildvreemde mensen, of ik hun nagels ook zou willen doen. Ik besloot daarom een Facebook pagina te beginnen voor mijn hobby. Op deze manier ging ik er wat geld mee verdienen. Daardoor werd het voor mij eigenlijk alleen nog maar leuker om te doen. Vooral rond de feestdagen had ik het erg druk. Ieder moment dat ik tijd had probeerde ik iemand te voorzien van mooie nagels. Het geeft mij zo'n goed gevoel om te zien dat mensen blij zijn met hun nagels. Daarnaast vind ik verzorgde handen sowieso erg belangrijk. Je handen zijn namelijk een belangrijk onderdeel voor het maken van een goede eerste indruk. In de toekomst hoop ik met deze hobby door te kunnen gaan en veel klantjes te krijgen. Als je benieuwd bent, neem dan een kijkje op mijn Facebook pagina en laat me vooral weten wat je van mijn creaties vind!

Wat heb jij voor hobby naast bloggen?

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je dat doet! Ziet er ook erg mooi uit.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat doe je goed zeg, ziet er leuk uit! Jammer dat je niet in de buurt woont anders had je mijn nagels wel mogen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik heb naast het bloggen niet echt veel andere hobby's. Op shoppen en make-up na haha. En leuke dingen doen met vrienden etc. etc.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!