zondag 8 juni 2014

PERSONAL: feedback geven

Hi meiden! Vandaag wil ik eens een heel ander soort artikel schrijven. Eentje waarin ik jullie wil vragen even met mij mee te denken. Ik ben nu zo'n 2 maanden bezig met mijn blog, ik heb bijna 160 volgers en een eigen domeinnaam. Daar ben ik natuurlijk al super blij mee, maar als je mij een beetje kent weet je dat dit niet genoeg is voor me. 

Ik wil graag verder gaan, groeien met mijn blog en heel groot worden. Dat is de droom van heel veel bloggers hier, dat weet ik, dus dit is niets bijzonders. Maar wat ik mij afvraag is wat jullie mij voor tips of feedback zouden geven als jullie de kans kregen. Wat kan ik beter doen? Welke nieuwe onderdelen zouden jullie graag zien op mijn blog en welke vinden jullie juist minder? Dus bij deze mijn vraag aan jullie meiden: wat is jullie mening? 

Ik zou het super fijn vinden als jullie de moeite zouden nemen om mijn blog even helemaal te bekijken en mij in een reactie te laten weten wat je ervan vind!

Fijn pinksterweekend! X

5 opmerkingen:

 1. Hee meid! Goed artikel, misschien kun je iets doen met een paar vaste rubrieken in de week? Of outfit posts. Misschien kun je je blog wat meer persoonlijk maken? Zelf je foto's maken en daar artikelen over schrijven. Jij ook een fijn weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je reactie! Hier ga ik zeker wat mee doen, super! X

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je om ons advies vraagt. Ik zou vaker wat persoonlijks vertellen door middel van een tag, zodat ze echt weten wie het schrijft met foto's van jezelf erbij. En het is belangrijk dat je je niche vind (wat onderscheidt jou van alle andere bloggers?!) Maar bijna 160 volgers, you goo! Dichter bij de 200 is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ga ermee aan de slag, super bedankt voor je feedback en voor de aanmoediging natuurlijk!!

   Verwijderen
 3. Hey meid, ik vind dat je goed bezig bent! Ik zou inderdaad ook graag wat meer persoonlijke dingen voorbij zien komen, zodat je lezers je beter leren kennen. Ook zou ik posts schrijven met eigen geschoten beeld. Dit maakt het al meer persoonlijker. Wat ik zelf altijd doe is goed kijken op welke posts je veel comments krijgt, dat is namelijk het gene dat jouw lezers graag willen lezen. Probeer daar dan wekelijks iets over te schrijven. Zo heb ik nu gekozen om een aantal vaste artikelen iedere week terug te laten komen, namelijk: sunday inspiration, photography post, zelf samengestelde inspiratie outfits. Dit zijn vaste prikjes die mijn lezers graag zien, daarnaast post ik artikelen die mij op dat moment te binnenschieten. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!