Pagina's

donderdag 3 juli 2014

FASHION: De leukste zomer jeans!


Goede jeans zijn een must voor iedere vrouw. Zodra je weet wat voor soort broek het mooist bij jouw figuur staat ben je klaar om een paar denim beauties te gaan scoren! Of je nu gaat voor skinny jeans of een boy friend model, goede jeans maken je outfit helemaal af. Ik vind het altijd super leuk om thuis te komen na een dagje winkelen en te weten dat je weer mooie broeken voor de zomer hebt weten te scoren. Ik ging dan laatst ook op pad voor twee nieuwe zomer jeans en ik ben helemaal tevreden! Om jullie wat inspiratie te geven heb ik vandaag de leukste zomer jeans op een rijtje gezet. Enjoy!

Esprit jeans

Ik werd blij verrast toen ik op de website van Esprit op zoek ging naar jeans. Wat een leuke broeken hebben ze daar! Wist je dat al? Ik weet in ieder geval zeker dat ik daar vaker een kijkje ga nemen!

Zalando jeans

Ik denk dat Zalando bij de meesten van jullie wel in het standaard webshop rijtje zit als het gaat om het bestellen van nieuwe kleding. Deze drie jeans vond ik het aller leukst voor de zomer!

H&M jeans

Ook H&M breng ik standaard een bezoekje wanneer ik op zoek ben naar nieuwe kleding. Vaak haal ik daar dan ook mijn jeans vandaan. Niet zo duur en toch is de kwaliteit van de jeans prima!

Nelly jeans



Bij Nelly heb ik nog niet heel vaak kleding besteld (I know, shame on me), maar na het zien van deze leuke broeken ben ik dat in de toekomst wel van plan! Ik vind vooral de eerste jeans super leuk!

Broeken met 'gaten' zijn echt mijn ding en ze zijn ook nog eens lekker luchtig. Zelf heb ik er twee gekocht: één bij de H&M (de middelste van de collage) en ééntje bij Only. Daarnaast vind ik 's zomers vooral lichte broeken heel mooi. Ze hoeven niet per se wit te zijn, maar gewoon een mooie, lichte spijkerstof! Dat maakt een zomeroutfit helemaal af als je het mij vraagt!

Welke jeans vind jij het leukst voor de zomer?

10 opmerkingen:

  1. Wauw, Esprit heeft echt leuke broeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n ripped jeans vind ik altijd erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie jeans! Zelf draag ik alleen bijna nooit jeans!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie broeken! Ik vind zo'n ripped jeans look altijd wel tof :-)

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke broeken jammer dat het geen schorts zijn maar je kan ze altijd zelf kort knippen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat je het op een rijtje zet! Ben net opzoek naar leuke broeken! Dankewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik moet echt eens bij Nelly bestellen. De eerste jeans vind ik ook fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk artikel! Die van Esprit vind ik het mooist.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een toffe broeken! Zelf wil ik voor de zomer nog een destroyed jeans aanschaffen, alleen de meeste hebben echt veel te grote gaten, haha. X

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!