Pagina's

donderdag 10 juli 2014

Kels Shoe-apps


Laatst lag er een heel leuk pakketje in mijn brievenbus, want ik had afgesproken om iets te schrijven over Kels Shoe-apps. Kelly, de eigenaresse van deze website en het brein achter dit concept, heeft namelijk een manier bedacht om nooit meer nieuwe pumps te hoeven kopen. Met de shoe-apps kan je met één paar pumps namelijk alle kanten op en lijkt het steeds alsof je andere schoenen aan hebt! Ben je benieuwd geworden? Lees dan maar snel verder!




De shoe-apps geven je pumps iets extra's. Ze zitten lekker, beschadigen je pumps niet en zijn meerdere keren te gebruiken. Het is heel simpel, je schuift je hak door de opening en je trekt de app over de hiel van je pump en je bent klaar om op stap te gaan! Klinkt geweldig toch? Dat vond ik ook, vandaar dat ik besloot om ze te testen!


Er zijn vier verschillende collecties te koop: fall collection, exclusive collection, everyday collection en summer collection. Het setje dat ik heb mogen ontvangen heet 'Bling bling stars' en komt uit de herfstcollectie. Ik vind de verpakking ten eerste al heel schattig met die bloemetjes. Het zakje is van stevig plastic en je kunt je shoe-apps daar ook weer in terug doen na gebruik als je dat wil. Het is alleen jammer dat het plakrandje dan niet meer zo goed werkt, maar ach dat is niet zo'n probleem vind ik. 


En dan de shoe-apps zelf! Ze zijn van een super zachte stof gemaakt, waardoor ze dus inderdaad heel fijn aanvoelen en je pumps niet zullen beschadigen. De opening waar je hak doorheen moet is van elastiek, dus die beweegt ook lekker mee. Verder vind ik het printje onwijs leuk met die kleine bloemetjes erop. Het mag dan wel een paar uit de herfstcollectie zijn, maar ik vind deze apps voor de zomer ook hartstikke leuk op een paar zwarte pumps!



Op de foto zie je eerst mijn pump zonder app en vervolgens met app. Wat een verschil hè? Het lijkt net of het een hele andere schoen is! Helaas zijn deze pumps te groot, maar om een ander paar ga ik ze zeker dragen! Het was even zoeken hoe hij precies om mijn schoen moest, maar toen hij eenmaal zat vond ik het geweldig staan. Echt een super leuke uitvinding en als ik binnenkort een paar pumps zat ben ga ik zeker op zoek in de webshop naar nieuwe shoe-apps om ze te pimpen! Ik vind de apps namelijk ook helemaal niet zo duur. Niet als je het vergelijkt met het kopen van een nieuw paar pumps. De 'Bling bling stars' kosten maar € 9,95 en de andere shoe-apps kosten ook zo'n beetje die prijs. Super leuk, toch?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kels shoe-apps? Dan kun je hier een kijkje nemen op de website. Er is ook een Facebook pagina waar je de laatste nieuwtjes over de shoe-apps kunt volgen!

Wat vind jij van Kels Shoe-apps?

Dit artikel bevat een product dat ik van een bedrijf heb ontvangen

8 opmerkingen:

  1. Ik vind het opzich wel leuk maar niet super

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er wel oké uit maar vind deze niet super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het gaaf! Heb je maar één paar simpele pumps nodig, maar kan je steeds een andere look maken. Ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk, zo kan je je pumps nog leuker maken! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind dit wel een heel leuk concept! Zo handig ook als je één favoriet paar pumps hebt en toch iets meer wilt afwisselen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het helemaal niet erg om nieuwe pumps te kopen, hoor ;-). Maar wel héél erg origineel!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!