Pagina's

dinsdag 15 juli 2014

REVIEW: Biotherm Aquasource


Biotherm ontwikkelt producten die rijk zijn aan voedende proteïnen en mineralen die de huid helpen herstellen en vernieuwen. Biotherm Skin haalt veel van de verzorgende krachten uit de zee en water. Zo ook de Aquasource lijn. Vandaag testte ik de dagcrème van deze lijn. Als je benieuwd bent, lees dan mee!




Deze dagcrème is geschikt voor de normale tot gemengde huid. Het is eigenlijk een dag- en nachtcrème in één, want hij werkt 24 uur lang. Je huid hoort er de hele dag aangenaam vol en zijdezacht door aan te voelen. Een frisse en romige textuur die smelt op de huid. Dat wetende werd ik toch wel erg nieuwsgierig naar deze creme!



Dat van die frisse en romige textuur klopt helemaal. Ik vind deze crème heel fijn aanvoelen en hij trekt snel in. Hij voelt niet echt aan als een crème, maar meer als een soort gel. Hij ruikt lekker en maakt mijn huid inderdaad ook heel zacht. Meestal wordt mijn huid nogal vettig op sommige plekjes in de loop van de dag, maar met deze dagcrème valt dat erg mee. Een top product voor als je een normale huid hebt maar wat vettige plekjes rond je neus en kin hebt, net als ik.


Voor de meiden die het interessant vinden heb ik ook een foto gemaakt van de ingrediënten die dit product bevat. De crème is geschikt voor de gevoelige huid, dus ik denk dat veel van jullie net als ik erg blij zouden zijn met dit product!

Pluspunten:
- Mooi potje
- Fijne textuur
- Lekkere geur
- Trekt snel in
- Maakt de huid zacht

Minpunten:
- Prijs

Hoewel ik dit product erg fijn vind, valt de prijs me toch wel een beetje tegen. Een potje van 50ml kost namelijk € 36,95. Toch zou ik zeggen, dat wanneer je het geld ervoor over hebt dit product echt een aanrader is! Je kunt hem onder andere hieronder bestellen of kopen in verschillende drogisterijen.

10 opmerkingen:

  1. Oeeh lijkt me een erg fijne crème! Wel duur, maar als je er lang mee doet zou ik het niet erg vinden! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze klinkt ook heel erg fijn! Vooral de substantie vind ik er heel erg lekker uitzien! Ben benieuwd en ga deze zeker onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem zelf ook een keer gehad en vind hem heel fijn. Alleen de prijs is inderdaad aan de hoge kant. Dat is dan ook de reden waarom ik hem niet meer opnieuw heb gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze lijkt me wel heel fijn! Ik heb van Clinque ook een keer een crème met zo'n gelachtige structuur gehad, heel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze crème lijkt me erg fijn! Ik heb hetzelfde huidtype als jij en gebruik momenteel een dagcrème van Yves Rocher voor de normale tot gemengde huid. Die crème bevalt me ook erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een bizarre dop! Ik heb er heel lang naar gekeken voordat ik eindelijk besefte dat het een dop was, haha. Maar het klinkt inderdaad als een fijn product, dat het voor de gevoelige huid is, is zeker een pré.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er goed uit, een gevoelige huid heb ik zelf ook dus fijn dat ie zo goed werkt. Jammer van de prijs maar je krijgt wel waar voor je geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. IK heb hier een sampel van en ik vind het product echt geweldig! Maar zooo duur! Ik hoop stiekem dat Biotherm er gewoon eentje op stuurt naar me. Haha, droom droom droom. :D

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!