Pagina's

zaterdag 5 juli 2014

REVIEW: W7 In The Buff palette


Vandaag wil ik één van mijn laatste aankopen met jullie delen: het W7 In The Buff palette! Ik heb dit palette, en ook soortgelijke palettes, al verschillende keren gezien bij andere bloggers. Toen ik zag dat we hem op mijn werk ook verkochten besloot ik een gokje te wagen en dit schattige palette te kopen!



Ik moet zeggen dat ik de verpakking er eigenlijk helemaal niet uit vind zien als die van een goedkoop merk. Het is dat ik weet dat W7 een budget look-a-like merk is, maar anders had ik dat echt niet aan de verpakking kunnen aflezen. Het doosje maakte me erg nieuwsgierig en ik kon dan ook niet wachten om te kijken welke mooie kleurtjes er allemaal in zaten!




Dit zijn typische kleurtinten die ik graag gebruik voor mijn make-up looks. Ik houd van bruine kleurtjes omdat ik bruine ogen heb. Daarnaast vind ik het ook leuk om een keer een oogschaduw met een fijne glitter op te doen als ik een feestje heb en om mijn binnenste ooghoeken wat op te lichten zodat mijn ogen groter lijken. Je kunt dus wel begrijpen dat ik bij het zien van deze oogschaduw kleuren helemaal blij werd!



Aangezien het nogal lastig was om alle 12 kleurtjes in één keer te swatchen, heb ik het in tweeën gedaan. De kleurtjes staan op volgorde van links naar rechts. Van de aller lichtste kleur aan het begin tot de zwarte kleur aan het eind. Ik vind dat de kleuren een vrij goede pigmentatie hebben! Ik heb mijn oogschaduw kwastje maar één keer door de kleurtjes gehaald voor ik ze op mijn hand aanbracht dus de oogschaduws zijn erg goed gepigmenteerd! 

Pluspunten:
- Mooie verpakking
- Goede pigmentatie
- Mooie bruintinten
- Prijs

Minpunten:
- Geen

Ik heb dit palette nu een paar keer gebruikt om een make-up look mee te maken. Ik heb tot nu toe nog helemaal geen minpunten kunnen vinden aan dit product, dus ik ben er super blij mee! Je kunt hem in verschillende drogisterijen kopen voor maar € 7,99. Veel goedkoper dan de Too Faced of Naked palettes dus! 

Ga jij dit oogschaduw palette van W7 kopen?

10 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!