Pagina's

zaterdag 30 augustus 2014

PERSONAL: Sunshine Award


Goedemorgen meiden! Ik ben afgelopen week door Marlissa getagd voor de Sunshine Award. Aangezien ik niet vaak dat soort artikelen op mijn blog zet, dacht ik laat ik het voor de verandering wel weer eens doen. Ik merk dat veel van jullie het erg leuk vinden om persoonlijke dingen van mij te lezen, dus speciaal voor jullie vandaag 7 feitjes over mij die jullie (denk ik) nog niet kenden!

1. De herfst is mijn favoriete fashionseizoen. Geen twijfel mogelijk. In de herfst zijn er gewoon zoveel meer leuke kledingstukken! Leuke vestjes, mooie truien en prachtige laarsjes. Helaas is de herfst ook net die periode waarin ik wat minder te besteden heb aangezien school weer begonnen is en ik niet meer extra kan werken. Hmm, too bad.



Bron

2. Mijn lievelingskleuren zijn mintgroen en lichtroze. Mintgroen, omdat het een super vrolijk kleurtje is dat vooral in de lente en zomer heel leuk is. En roze... Tja, welk meisje houdt er nu niet van roze?

3. Ik heb een hekel aan voeten. Echt waar, ik vind ze verschrikkelijk. Het is niet zo erg dat ik weg ren als ik iemand op slippers of blote voeten zie lopen, maar breng ze niet te dicht bij mij in de buurt please. Ik heb hier al jaren een soort 'haat' voor en het wordt maar niet minder helaas... Het is trouwens niet zo dat het komt doordat ik zelf vreemde voeten heb of zo hoor. Even voor het geval je dat dacht haha.

4. Ik heb nog nooit make-up van MAC gekocht. Aaaah, dit vond ik heel moeilijk om toe te geven. Vooral omdat zo'n beetje iedere beautyblogger weleens iets heeft gekocht van dit geweldige make-up merk. En geloof me, ik wil het ook zó graag. Maar ik ben gewoon nog niet op het juiste moment in een MAC store geweest. Lees: op het moment dat ik dacht 'en nu is het tijd om zo'n twintig euro voor een lipstick neer te leggen.' Maar, hoe langer ik blog, des te meer raak ik gewend aan het idee om het gewoon eens te gaan doen. You only live once, right?



5. Ik zou dolgraag na mijn opleiding een cursus nagelstyling gaan doen. Dit weet niet eens iedereen in mijn directe omgeving, laat staan dat jullie dat konden weten. Als ik klaar ben met mijn opleiding wil ik heel graag gaan reizen. Maar mijn andere 'droom' is toch wel om een cursus nagelstyling te volgen. Sinds een jaar ben ik bezig met gellak van het merk Sensationail zoals jullie eerder hebben kunnen lezen op mijn blog. Om hier nog beter in te worden en vrouwen om mij heen nog beter te kunnen voorzien van mooie nagels denk ik dat het goed zal zijn als ik een keer zo'n cursus ga volgen. Wat denken jullie?

6. Ik ben ´verslaafd´ aan Red Bull. Ja, dat is nog eens slecht hè? Verslaafd is eigenlijk wel een heel groot woord, maar ik vind Red Bull in ieder geval wel super lekker. Er was zelfs een periode dat ik het iedere dag dronk. Daar ben ik gelukkig al een tijdje mee gestopt en zeker sinds ik mij meer probeer te focussen op gezond eten en drinken. Dit energiedrankje bomvol suikers past namelijk totaal niet in dat straatje. Toch trakteer ik mijzelf zo af en toe nog eens op dit drankje, maar alleen voor de smaak en omdat ik het op zulke momenten gewoon verdiend heb. Vind ik...

7. Mijn liefde voor beauty is vertiendubbeld sinds ik deze blog ben begonnen. Natuurlijk hield ik voor ik met mijn blog begon ook al enorm van beauty, anders had ik natuurlijk niet besloten om hier ee blog over te beginnen. Maar sinds ik zo bezig ben met al die reviews en het testen van nieuwe make-up en huidverzorgingsproducten word ik er steeds gekker op. Mijn make-up tasje is nu letterlijk een soort schatkistje voor me geworden en in onze badkamer komen steeds meer fijne producten te staan om mijn gezicht en lichaam mee te verzorgen en te verwennen. Jammer voor mijn portemonnee, maar ja dat is even niet anders. My body and face will thank me later!

Dat waren 7 willekeurige feitjes over mij. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en nu geef ik de beurt aan Dascha en Marjolein!

Bron hoofdfoto

11 opmerkingen:

  1. Bedankt voor je reactie op mijn site.
    Leuk om te lezen, we hebben best veel overeenkomsten maar ook echt tegenstellingen!
    Zo hou ik helemaal niet van de herfst maar heb ik wel een cursus nagelstyling gedaan haha
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke weetjes om te lezen! Ik wist er veel nog niet dus heb je nu een stukje beter leren kennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. HiHi, ik heb het ook niet zo voor voeten. Met nagellak op de teentjes kan het nog net, maar zonder echt niet vind ik (voor de dames dan hé).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk ingevuld! Ik heb ook nog maar 2 productjes van Mac geprobeerd maar het was het waard :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk ingevuld! Liefs,♡ Laura - Lulufashion.nl ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De herfst is ook mijn favoriete fashionseizoen! Ik ben gek op warme truien, sjaals en laarsjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke weetjes! Ik vind zelf voeten ook totaal niet leuk haha, vind ze altijd iets viezigs hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een leuke award, gefeliciteerd!
    Ik zou ook graag een cursus nagelstyling doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hahaha aaah, ik had dat eerst ook ik dacht ik ga echt niet 18 euro betalen voor 1 MAC lipstick, nu heb ik er onderhand wel 1 gekocht en begin het eigenlijk gewoon normaal te vinden dat ze zo duur zijn en zou er zonder moeite nog 1 kopen. MAC is gewoon z'n goed merk het is je geld echt waard haha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ahh super lief dank je wel dat je mij genomineerd hebt!! x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!