Pagina's

dinsdag 26 augustus 2014

REVIEW: Andrélon Oil & Care haarmasker

Wat is er nu fijner dan je haar eens lekker te verwennen en ervoor te zorgen dat het weer helemaal mooi verzorgd is? Tegenwoordig zijn daar verschillende producten voor, maar ik blijf toch bij een eenvoudig haarmasker als ik merk dat mijn haar wat droog en beschadigd is geraakt. Aangezien ik zo'n beetje mijn hele haarstyling stash van Andrélon heb, besloot ik er een haarmasker van dit merk aan toe te voegen!




Verpakking
Dit haarmasker van de Oil & Care lijn is speciaal voor pluizig en droog haar. Aangezien ik krullend haar heb, kan dit door het weer nogal eens gaan pluizen en wat droger aan gaan voelen. De tube is, zoals we gewend zijn van Andrélon, paars. Er staat duidelijk op dat dit een heel eenvoudig haarmasker is, want je kunt hem iedere dag gebruiken en hij hoeft maar één minuut in te trekken. Ook bevat dit haarmasker Marokkaanse Arganolie. Hoewel ik de geur van Arganolie totaal niet fijn vind, ben ik wel dol op de werking ervan. Tijd om hem te gaan testen dus!


Werking
Je kunt dit haarmasker, zoals je ziet, gewoon onder de douche gebruiken. Je hoeft er dus geen extra tijd voor uit te trekken, je kunt hem zo in je dagelijkse routine voegen. Nadat je je haar gewassen hebt met een shampoo, breng je een beetje van dit masker aan. Let op: een beetje. Je hebt echt niet veel nodig, zelfs niet met lang haar (dat heb ik namelijk ook)! Een minuut is niet lang, maar als je toch niet van wachten houd kun je ervoor kiezen om tijdens die minuut je lichaam te wassen. Ook borstel ik mijn haar altijd onder de douche, want dan komen mijn krullen mooier te zitten. Dus dat doe ik ook meteen in die minuut tijd. Daarna spoel je het masker uit, et voîla!, je kunt je gaan afdrogen.

Resultaat
Ik merk dat mijn haar lekker zacht is na gebruik en dat het heerlijk ruikt. Say what?! Ja, echt waar. Ook al zit er Arganolie in dit product, daar ruik je niets van! Als dat dus iets was wat je tegenhield, heb je geen reden meer om dit product niet te proberen. Daarnaast is het ook niet meer nodig om een conditioner/crèmespoeling te gebruiken, aangezien dit masker je haar al zo zacht maakt dat dat overbodig is.

Je kunt dit haarmasker o.a. op Bol.com, in verschillende supermarkten of bij verschillende drogisterijen kopen voor zo'n 3 à 4 euro. De prijs verschilt een beetje per winkel.

14 opmerkingen:

  1. Dat maskertje ga ik eens proberen, denk ik. Dat je er weinig van moet gebruiken is wel een voordeel, want bij mij zijn de tubes altijd zo snel leeg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is met dit masker echt niet het geval. Ik gebruikte de eerste keer best veel maar ik merkte dat dat echt niet nodig was. Een beetje ter grootte van een twee euromunt op je hand doen en je hebt genoeg! x

      Verwijderen
  2. Deze 1 minuut maskers van Andrelon vind ik zelf erg fijn en het hoeft maar heel even in te werken dat is echt een groot voordeel x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt een fijn masker. Zeker dat ie maar even moet intrekken! Goed om te weten dat ie gewoon lekker ruikt.

    x Aurélie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me een goed product! Het proberen waard :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me erg fijn, ga ik zeker eens proberen!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze klinkt erg fijn! ik heb hier weleens een andere variant van geprobeerd en die beviel mij ook erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijkt me erg fijn! Ik vind sowieso de producten met argan olie van Andrélon erg prettig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Andrelon is zo'n fijn product. Je hebt er erg mooie foto's van gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie foto's! Dit klinkt als een erg fijn product :).

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!