Pagina's

zondag 31 augustus 2014

REVIEW: The Body Shop Shea handcrème


Ik zag de nieuwe handcrèmes van The Body Shop al op verschillende blogs voorbij komen en ik was zo benieuwd, dat ik even langs de winkel ben gegaan. Na even geroken te hebben aan de verschillende geuren besloot ik voor de Shea te gaan. Shea butter heeft namelijk een hele goede werking op de huid.



Shea butter zorgt ervoor dat je huid jong en gezond blijft. Het heeft een herstellende werking op de vochthuishouding van de huid en zorgt ervoor dat deze heerlijk zacht wordt. Shea butter zit boordevol vitamines. Klinkt goed, toch?

'Een voedende handcrème met een lichte gel-crème textuur. Geschikt voor alle huidtypes en voelt niet vet aan, perfect voor de zomer. Geniet van zachte, verzorgde handen dankzij deze crème met de warme geur van Shea.' - The Body Shop.





Zoals je kunt zien is de textuur van deze handcrème inderdaad heel licht en een beetje gel achtig. Dit smeert heel gemakkelijk uit en het zorgt ervoor dat de crème snel in de huid kan trekken. Je blijft dus niet met plakkerige, vochtige handen zitten. Pluspunt! Daarnaast moet ik zeggen dat ik de geur van Shea butter echt heerlijk vind. Het ruikt een beetje exotisch, heel lekker! Alsof je net een beetje parfum hebt opgespoten. Dat van die zachte, verzorgde handen klopt trouwens ook. Na gebruik voelen mijn handen lekker zacht aan. Ik vind het alleen jammer dat het zo'n kleine tube is. Op zich heel handig om mee te nemen in een klein tasje, maar aan de andere kant durf je ook niet teveel van de crème te gebruiken omdat hij anders zo snel leeg raakt. In een tube zit 30ml en hier betaal je € 5,50 voor. Deze handcrème is ook verkrijgbaar in de geuren Coconut, Honeymania, Mango, Moringa, Pink Grapefruit, Satsuma en Strawberry. Keuze genoeg dus! Je kunt deze handcrème hier bestellen en op dit moment is het tweede lichaamverzorgingsproduct voor de halve prijs!

Welke van deze handcrèmes is jouw favoriet?

16 opmerkingen:

  1. De Body Shop is zo'n fijn merk, ik geloof meteen dat dit een hele fijne handcreme is! De geur lijkt me ook heel prettig, en nu er weer koude maanden aankomen kan zo'n voedende creme natuurlijk nooit kwaad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ik ben sowieso fan van TBS de producten zijn vaak erg lekker om te gebruiken x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed maar ik ben niet echt een handcreme gebruiker.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er goed uit, lijkt me heerlijk ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. The Body Shop heeft prachtige producten, ik ben zo benieuwd naar deze heerlijke handcreme. Wat een lieve woorden schreef je op m'n blog Donna, jij hebt ook een fantastische site. Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben een fan van de Body Shop! Ik heb een tester meegekregen van een handcrème en ze zijn inderdaad fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt erg fijn! Ik heb een handcréme van de Tuinen, ook zo fijn! Komt morgen een artikel van online.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijne review ! Dit product lijkt me echt heerlijk ! The Body Shop heeft echt fijne producten ! X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lijkt me heerlijk! Ik ben echt gek op shea butter dus deze handcrème moet ik zeker eens uitproberen:)

    Liefs

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!