Pagina's

donderdag 21 augustus 2014

REVIEW: Dove bodylotion


De lezers die een tijdje terug hebben gelezen wat mijn doelen waren voor de zomer zullen misschien wel weten dat ik een 'overtreding' maak door te zeggen dat ik een nieuwe bodylotion heb gekocht. Ik had mij namelijk voorgenomen om eerst mijn huidige bodylotion stash op te maken voor ik weer nieuwe producten zou gaan kopen. Helaas, niet gelukt. Haha. Maar ik wil jullie wel graag vertellen wat ik van mijn nieuwste bodylotion vind!




Ik vind de bodylotions en douchegels van Dove altijd erg fijn ruiken, vandaar dat ik meteen nieuwsgierig was toen ik deze zag staan. Ik koos de Purely Pampering bodylotion, aangezien ik daar ook een douchegel van heb staan in de douche. Het is een fijne douchegel en ik houd er wel van om producten uit dezelfde lijn te hebben. De keuze was dus snel gemaakt! Daarnaast kostte deze maar € 1,99 bij Action! Normaal gesproken is hij bijna acht euro, dus dat maakte mijn overtreding wat minder erg. Voor dat geld zou je hem zelf ook niet kunnen laten liggen, toch? 


Deze bodylotion is geschikt voor alle huidtypes. Dat wil overigens niet zeggen dat je er geen allergische reacties van kunt krijgen, dus pas wel op met wat je op je huid smeert! Hij belooft je huid te verzachten, te hydrateren en te beschermen. Dit klopt voor mijn gevoel helemaal. Na een klein beetje op mijn huid gesmeerd te hebben ruik ik de frisse geur een paar uur lang en voelt mijn huid lekker zacht aan. Deze bodylotion is dermatologisch getest en de inhoud is 250ml.


Wat ik altijd een groot voordeel vind aan beautyproducten is dat veel ervan in een tube of fles verpakt zitten. Dit zorgt ervoor dat het veel hygiënischer is. Je hoeft er namelijk niet steeds met je vingers in te zitten. Weer een pluspunt dus! Zoals je kunt lezen ben ik erg tevreden en ik kan de bodylotions van Dove dan ook zeker aan jullie aanraden! Wat vinden jullie trouwens van de decoratie die ik de laatste tijd voor mijn foto's gebruik? Yay of nee?

Wat vind jij van de bodylotions van Dove?

15 opmerkingen:

  1. Foto's met decoratie is leuk! Ik gebruik bijna nooit een bodylotion vaak een bodybutter x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind de geuren van dove altijd erg lekker !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk, net zoals de rest van dove!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind Dove meestal niet zo lekker want er zit zo'n rare nageur aan, als dat niet heel raar klinkt? haha. maar deze ziet er wel lekker uit, misschien toch maar een keer weer proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie foto's! Wel apart dat hij zo goedkoop in de action te vinden is, zou hij nog niet de houdbaarheidsdatum overschreden hebben? Ik las een tijd geleden dat bij action heel veel zonnecrème die vervallen ws verkocht werd aan gekke prijzen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh echt? Deze is nog gewoon goed gelukkig! Wel een vreemde stunt dan van Action!

      Verwijderen
  6. Lijkt me een fijn product! Mooie foto's heb je gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze bodylotion lijkt me erg lekker. Foto's met decoratie zijn hartstikke leuk, zeker blijven doen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh, die lijkt mij echt heerlijk :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb zo'n bodylotion van Dove geprobeerd in een andere geur en vond hem echt heel fijn! En foto's met decoraties zijn leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bedankt voor deze goede review!
    Je blog ziet er trouwens echt prachtig uit :-)

    Xx julia

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!