dinsdag 5 augustus 2014

REVIEW: Dr. Van der Hoog gezichtsmasker special


Zoals jullie weten ben ik dol op gezichtsmaskers, omdat ik het heerlijk vind om mijn gezicht te verwennen. Eerst een goede reiniging, een scrub, dan een heerlijk maskertje op en vervolgens mijn huid goed hydrateren met een fijne crème. Vandaag testte ik een exclusief gezichtsmasker van Dr. Van der Hoog! Kijk je mee?


Verpakking
Wat mij als eerste opviel was de vrolijke verpakking van dit gezichtsmasker. De lotus en litchi zijn een leuke combinatie samen en pas later viel het mij op dat dit een speciale editie was. Toen dacht ik natuurlijk: 'dat moet ik uitproberen!'. Wat heel fijn was, was dat er op dat moment een actie was waarbij je één maskertje kocht en er één gratis bij kreeg. Ik nam het 'Creamy Coconut' gezichtsmasker er toen bij. Werking
Tijdens het aanbrengen van dit gezichtsmasker merk ik direct hoe lekker hij aanvoelt en hoe fijn hij ruikt. Dat een gezichtsmasker fijn ruikt vind ik heel belangrijk, aangezien je het zo'n 15 minuten lang continu ruikt. Wel is de textuur van dit masker heel anders dan de andere maskers van Dr. Van der Hoog. Het is namelijk een scrub masker. Zodra je de verpakking openmaakt zie je kleine rode dingentjes door het masker verwerkt zitten die zorgen voor het scrubben van je gezicht. Je moet dit masker dus zachtjes aanbrengen en niet te hard wrijven.

Pluspunten:
- Mooie verpakking
- Fijne prijs
- Reinigt de huid goed
- Originele textuur

Minpunten:
- Voorzichtig aanbrengen

Conclusie
Ik vind deze special edition van Dr. Van der Hoog heel leuk bedacht. Ik moet alleen even wennen aan een scrubmasker, aangezien ik normaal gesproken een scrub zo snel mogelijk weer van mijn gezicht afhaal. Ik vind die harde deeltjes namelijk niet fijn aanvoelen. Toch ben ik wel tevreden over dit masker, omdat hij mijn huid goed reinigt en zacht maakt en niet veel kost!

3 opmerkingen:

  1. Deze ken ik zelf nog niet maar hij klinkt wel erg fijn x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze ook nog klaarliggen, ben er heel erg benieuwd naar <3

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!