Pagina's

vrijdag 22 augustus 2014

WEEKLY FITPOST #16

Iedere week schrijf ik een fitpost om niet alleen jullie, maar ook mijzelf gemotiveerd te houden. Voor iedereen die sportiever, slanker of fitter wil worden verzamel ik foto's en tips. Zo raak je extra gemotiveerd en gaat het je vast nog beter lukken om je doel te bereiken! Deze week staat in het teken van fit food!





FIT-TIP: Lekker en gezond gaan, zoals je kunt zien, heel goed samen. Probeer niet te snel op te geven als je honger hebt en te denken dat alles wat gezond is toch niet lekker is. Verdiep je eens in gezonde voeding door te Googlen en recepten uit te proberen. Als je eenmaal de juiste recepten hebt gevonden en de juiste voeding in huis hebt wil je vast niets anders meer dan gezond blijven eten!

Bron hoofdfoto

Wat is jouw favoriete gezonde recept?


13 opmerkingen:

  1. Oeh yum, lekkere inspi-foto's heb je verzameld zeg! Ik ben zelf ook best wel van het gezonde eten, en probeer zoveel mogelijk healthy food te eten. Wat ik ook een superlekker gezond ingrediënt vind, is havermout! Je kan er pap van maken en allerlei dingen doorheen gooien, muffins, mueslirepen, verzin het maar! Echt een toppertje wat mij betreft :) Bananen trouwens ook, afgelopen week maakte ik nog gezond chocolade/notenijs met bananen! :) (recept staat op mijn blog)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh wat lekker ik ga meteen even kijken! Bedankt voor de tip!

      Verwijderen
  2. Het ziet er allemaal lekker en gezond eruit! Krijg gelijk zin in mijn ontbijt haha ben een beetje laat vandaag :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Och ik krijg gelijk trek in fruit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oo nu heb ik trek, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh lekkerrr! Ik moet nog lunchen.. dus dat ga ik NU doen.. haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zag jouw blog bij een Spam je Blog artikel en volg je nu op Bloglovin! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit zier er heeerlijk uit zeg wauw. Vooral die laatste met komkommer <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hmm heerlijke foodfoto's! :) Ik vind gezond eten echt heerlijk, veel lekkerder dan ongezond eten ook! Het enige waar ik nu een beetje mee zit is dat ik het lastig vind om een gezond én goedvullend ontbijt te verzinnen elke keer, zo lust ik al geen havermout dus dat maakt het wel lastiger!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er heerlijk uit. Ik moet nodig weer eens joggen en de skinny jeans kopen die net iets te strak voor mij zit haha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziet er ontzettend lekker en gezond uit. Ik krijg honger van deze foodies :) Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award! http://thinkpretty.nl/genomineerd-voor-de-sunshine-blogger-award/ fijn weekend! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat lief, ik ga hem zaterdag online zetten. Jij ook een fijn weekend Marlissa! x

      Verwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!