maandag 1 september 2014

MONDAY LOVE: Andrélon Oil and Care serum


Waarom ik dit serum nooit eerder heb geprobeerd is mij nog steeds een raadsel. Ik heb, zolang ik mij kan herinneren, krullend haar en zoals de meesten van jullie wel weten kan dat nogal gaan pluizen. Niet dat ik er nooit wat tegen geprobeerd heb, integendeel. Ik heb ontelbaar veel producten gekocht om dit vervelende effect tegen te gaan. En ik kan jullie met heel veel blijheid vertellen dat ik eindelijk iets gevonden heb dat werkt!

Als ik nu een haarverzorgingsproduct zou moeten kiezen waar ik echt niet zonder kan, dan is het wel dit Oil and Care serum van Andrélon. Begrijp me niet verkeerd, het is niet zo dat ik voor ik dit product ontdekte rondliep met een vreselijk kapsel. Ik probeerde juist altijd mijn krullen zo goed mogelijk in model te brengen en te voorkomen dat ze gingen pluizen. Maar misschien was dat het 'm wel juist. Ik probeerde te hard. Ik kocht ontelbaar veel producten en ging op zoek naar allerlei manieren om 'de perfecte krul' te krijgen. Uiteindelijk begon mijn haar halverwege de dag altijd weer te pluizen. En om er dan nog wat serum, mousse of haarlak in te doen is ook geen goed plan. Vet haar is namelijk ook niet alles... Maar ik zal stoppen met zeuren want mijn probleem is nu echt opgelost! Ik ontdekte dit serum per toeval, omdat ik weer eens met mijn haar in de weer was. Mijn moeder zei toen: 'Dan moet je dit eens proberen', en ze wees naar het serum. En ja hoor, zelfs na twintig jaar lijkt mijn moeder nog steeds overal een antwoord op te hebben. Dank je mam, wat moet ik toch zonder je?

Wat is jouw favoriete haarproduct om pluizen tegen te gaan?

12 opmerkingen:

 1. Klinkt als een goed product! Ik gebruik naast shampoo eigenlijk niet echt haar producten, slecht he? x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Andrelon is zo fijn! Deze lijkt mij ook een erg goed product x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt als een erg fijn product, ik ga hem onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een slag in mijn haar, maar is wel mega pluizig xD zou ik dat dan ook kunnen gebruiken, of wordt mijn haar dan snel vet? Ik ben altijd bang om er extra olie in te doen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Laura! Met jouw haar kan je dit ook prima gebruiken, want je hoeft echt maar twee pompjes van dit serum op je hand te doen en het daarna over je haar te verdelen. Je haar wordt er alleen vet van als je er te veel serum in doet!

   Verwijderen
 5. Ik ben dol op oliën voor in het haar. Altijd genieten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! Ik gebruik voor pluis en mijn droge haar punten altijd de haarserum van de Action, werkt ook heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik was telkens al benieuwd naar deze, ik ga 'm ook kopen! Lijkt me een fijn product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik ook een serum, maar dan van Syoss. Die is ook ongelofelijk fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!