Pagina's

maandag 29 september 2014

MONDAY LOVE: Verslag Antwerpen!


Hi meiden! Zoals jullie misschien wel gelezen hebben ben ik afgelopen week drie daagjes naar Antwerpen geweest met een vriendin. We wilden er graag even tussen uit en een nieuwe stad zien. Beiden waren we nooit eerder in Antwerpen geweest, dus het leek ons heel leuk om hier eens naar toe te gaan! Ik heb natuurlijk veel foto's gemaakt, om jullie ook een sfeerimpressie te geven van deze mooie stad! Kijk je mee?



Wat ons als eerste opviel was het prachtige station van Antwerpen Centraal! Wat een werk is daar in gestoken zeg. Heel mooi! Natuurlijk is het qua grootte gewoon een beetje te vergelijken met andere grote stations, maar in het bouwwerk zitten veel meer details verwerkt! Prachtig gedaan.



Aangezien we pas om 16:00 uur konden inchecken en wij om tien over twaalf al in Antwerpen aankwamen zijn wij eerst lekker de stad in gegaan om te winkelen. Want winkelen kun je echt heel goed hier! Ik heb onder andere deze leuke trui en dit super schattige telefoonhoesje gescoord! 




's Avonds besloten we sushi te gaan eten. Dit was mijn eerste keer, dus dat moest natuurlijk wel even vastgelegd worden met een foto op Instagram haha. Ik ben niet zo'n vis eter, maar ik moet zeggen dat ik die avond lekker gegeten heb. Ik heb verschillende soorten sushi geprobeerd, maar gelukkig waren er ook andere lekkere hapjes die ik lustte!




De volgende dag zijn we vroeg opgestaan om naar Antwerpen Zoo te gaan, dé dierentuin van Antwerpen. Veel van jullie hebben mij aangeraden om hier een bezoekje aan te brengen, dus dat advies heb ik natuurlijk netjes opgevolgd hihi. Het was erg leuk, hoewel ik zelf niet zo veel heb met dierentuinen. Een goed teken dus! Ontzettend veel mooie dieren gezien en we kregen nog eens vijf euro korting op de entree omdat we een studentenkaart hadden. Mooi meegenomen, toch?


En als je in België bent moet je natuurlijk wel een keertje frietjes gegeten hebben. Ze waren erg lekker, maar het vulde wel enorm!



Verder hebben we die middag in de stad nog wat dingentjes gekocht. Zo ben ik eindelijk een keer een MAC store binnen gegaan en heb ik er ook echt iets gekocht. Mijn eerste MAC product, jeej! Morgen komt hier een review over online. En als chocolade liefhebber moest ik natuurlijk ook even een doosje Belgische bonbons bij de chocolaterie halen!


De tweede avond zijn we lekker uiteten geweest bij de Italiaan. Het was super lekker en ook nog eens heel gezellig. Het personeel doet daar echt z'n best om het je naar je zin te maken, dus het is zeker een aanrader om daar te gaan eten als je een keer in Antwerpen bent! 

Ik heb echt een super leuke citytrip gedaan door Antwerpen en ik ben zeker van plan om dit vaker te gaan doen. Als je nog tips hebt voor mij om een andere leuke stad te bezoeken, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Wat vind jij het leukste om te doen/zien in Antwerpen?

7 opmerkingen:

  1. Antwerpen is zo'n leuke stad! Ik ben er ook geweest met een vriendin en de eerste avond zijn we ook sushi gaat eten en de laatste dag ook precies bij San Remo haha! En de dierentuin is idd wel leuk om te zien, ook zo midden in de stad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er eerlijk gezegd nog nooit geweest maar de foto's zien er erg mooi en leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Antwerpen is echt een super leuke stad! Het ziet eruit als drie hele leuke dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest, maar lijkt me een geweldige stad. Mooie foto's heb je gemaakt en je hebt heerlijk gegeten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er gezellig uit! Ben benieuwd naar je eerste MAC product x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk gezellig overzicht. Uiteraard ben ik benieuwd naar je mac lipstick! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ahh, ik ben dol op Antwerpen! Leuke foto's heb je gemaakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!