Pagina's

woensdag 10 september 2014

NEW: ELF bestelling


Zoals iedere andere beautyblogger kan ik heel blij worden als de postbode voor de deur staat met een pakketje waar mijn naam op staat. Dat was afgelopen week ook het geval, want ik had een bestelling gedaan bij de webshop www.eyeslipsface.nl. Kijk je mee naar wat ik heb gekocht?



Ik heb in totaal zeven producten besteld en dat heeft mij € 16,95 gekost. Niet veel dus! Het grootste gedeelte van de kosten was namelijk voor het verzenden van de bestelling en niet eens voor de producten zelf. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst duurde het 2 à 3 dagen tot ik het pakketje in huis had. Ik ben absoluut fan geworden van ELF, vanwege de lage kosten voor producten en de snelle levering. Dit was mijn eerste bestelling, maar er zullen er waarschijnlijk nog wel meer volgen!


Ik heb een normale tot gecombineerde huid en daardoor heb ik rondom mijn T-zone nog weleens last van plekjes die snel vettig worden. Heel vervelend als je net je make-up hebt gedaan, daarom was ik opzoek naar iets wat mij daar tegen kon helpen. Ik zag deze matterende doekjes in de webshop voor maar € 1,00, dus ik besloot ze te proberen!


Deze highlighter kwam ik laatst tegen bij een andere blogger en ik werd zo nieuwsgierig door haar foto's, dat ik ook één van de vijf kleuren wilde proberen. Ik heb gekozen voor 1205 Lilac Petal. Deze vond ik er het mooist uitzien. Ook voor deze shimmering highlighter hoefde ik maar € 1,00 te betalen!


Mijn moeder is parttime kapster en verft ook wenkbrauwen. Met deze vormpjes wordt dat hopelijk een stukje makkelijker. Ze vond het voor € 1,00 in ieder geval het proberen waard. Zelf ben ik op dit moment tevreden met de vorm van mijn wenkbrauwen, dus ik heb ze niet nodig. Maar als dat wel zo was, had ik ze voor dat geld ook wel gekocht!


Een spray die je make-up langer mooi en op z'n plek houdt. Zo'n product wilde ik al wel een tijdje proberen, maar ik kwam er steeds niet aan toe. Deze van ELF kostte maar € 4,00 en die heb ik dan ook meteen aan mijn 'winkelmandje' toegevoegd. Ik heb hem pas één keer gebruikt, maar toen bleef mijn make-up prima zitten. Of hij er ook echt voor zorgt dat mijn make-up langer goed blijft zitten heb ik nog niet helemaal kunnen testen. Dat zal ik jullie binnenkort vertellen!


Van oogschaduwkwastjes kan ik nooit genoeg krijgen. Vooral niet nu ik het steeds leuker ga vinden om mooie looks te maken. Ik gebruikte voorheen één kwastje van Hema om mijn oogmake-up mee aan te brengen, maar ik wilde al een tijdje een kwastje om de oogschaduw in mijn crease/arcadeboog beter te kunnen blenden. Met dit kwastje, dat overigens ook maar € 1,00 kostte, gaat dat nu veel beter!


En dan tot slot: een verzorgende pen voor je nagelriemen. Nou ja, twee eigenlijk. Eéntje voor mijzelf natuurlijk en ééntje om te verloten! Morgen komt er namelijk een winactie online en deze nagelriempen zit daar ook bij! Houd mijn blog dus in de gaten als je kans wil maken op een leuk nagelverzorgingsetje!

Heb jij weleens een bestelling gedaan bij ELF?

21 opmerkingen:

  1. Leuk leuk! Ik zie regelmatig producten van Elf voorbij komen, maar zelf heb ik nog nooit iets van dat merk uitgeprobeerd. Ik ben benieuwd hoe je de producten vind, en als ze je bevallen ga ik zelf misschien ook eens een kijkje nemen op hun site!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke producten heb je besteld die highlighter is echt heel erg mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke bestelling! Ik wil ook al een tijdje daar een bestelling plaatsen dus ben erg benieuwd naar reviews! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt leuke dingetjes besteld, ik heb laatst ook besteld, komt binnenkort online :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie bestelling heb je gedaan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke aankopen! Ben benieuwd hoe ze je bevallen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik word echt heel nieuwsgierig naar dit merk. Ik lees er heel veel goeds over, ben vooral benieuwd naar de highlighter!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb meerdere keren bestellingen geplaatst op ELF maar door de verzendkosten doe ik het niet zo vaak. Die make-up mist wil ik nog graag proberen, komt daar een review van? Ik ben wel benieuwd of het echt werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik ga hem reviewen en dan komt hij zondag online! :)

      Verwijderen
  9. Je hebt hele leuke dingen besteld! Ben erg benieuwd naar de spray :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke items! Heel veel items van je bestelling had ik laatst ook besteld. Kwam je de highlighter toevallig tegen bij mij? :) Ben benieuwd naar je reviews!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja onder andere op jouw blog inderdaad! De reviews zullen snel volgen! :)

      Verwijderen
  11. wat een leuke producten heb je besteld, ben benieuwd naar je reviews want wil er zelf ook een keer wat gaan bestellen :)
    Liefss

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke producten heb je besteld! Ik wil ook altijd nog wat bij Elf bestellen maar de verzendkosten houden mij tegen... :(

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een hoop producten! Leuk! Dan vallen die verzendkosten ook wel mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. dat kwastje heb ik ook erg leuke items meid liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke shoplog! Ik ben benieuwd naar de highlighter, lijkt me een mooie kleur. x

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke items heb je besteld! Ik ben heel benieuwd naar de highlighter :) xo keysofanouk.com

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!