donderdag 4 september 2014

REVIEW: Essie 'Cute As A Button'


Eindelijk kan ik jullie mijn nieuwste aanwinst op het gebied van nagelstyling laten zien! Ik heb dit lakje nu een paar weken in huis, maar ik had steeds geen tijd om hem te testen. Daar kwam nog bij dat ik net mijn nagels had gedaan met gellak, dus ik moest sowieso twee weekjes wachten voor ik wat nieuws met mijn nagels kon doen, anders zou het zonde zijn. Maar vandaag kan ik hem dan eindelijk reviewen! Kijk je mee?

Ik moet eerst even wat bekennen. Dit is namelijk mijn eerste Essie nagellakje! Ik weet het, niet te geloven, hè? Vooral omdat mijn zusje wel al een tijdje fan is en ik weet dat de kwaliteit van deze lakjes veel hoger ligt dan die van de meeste andere merken. Het was niet zo dat ik nog nooit een Essie kleurtje op mijn nagels heb gehad, ik leen zo nu en dan natuurlijk ook wat uit de stash van zusterlief, maar dit is dus wel mijn eerste 'eigen' Essie. Ik ging voor een roze kleurtje, aangezien ik deze er zo lief uit vond zien. 'Cute As A Button' zegt immers al dat het een schattig kleurtje is. Daarnaast hoorde ik van een collega dat deze kleur echt heel mooi zou zijn. Dat was het laatste zetje wat ik nodig had om deze beauty aan mijn nagellakcollectie toe te voegen!


Ik heb hier een base coat op en twee laagjes van 'Cute As A Button', Zoals je ziet dekt hij heel goed! Ook is het kleurtje precies zoals in het potje, dus je komt niet voor verrassingen te staan wanneer je hem op je nagels aanbrengt. Ik heb er (de gellak-lover die ik ben) daarna een laagje gel base coat over heen gedaan zodat hij extra goed blijft zitten. Tja, waarom niet. Ik weet dat mijn nagellak daardoor langer mooi blijft! Natuurlijk kan ik zo niet helemaal eerlijk zeggen hoelang dit lakje gemiddeld mooi op je nagels blijft zitten, maar ik denk dat de meesten van jullie wel bekend zijn met Essie. Afgaand op de reviews van mede-beautybloggers blijven de lakjes van Essie minimaal drie en maximaal 7 dagen mooi op de nagels zitten. Voor mij een hele goede reden om af en toe wat extra geld neer te leggen voor een nagellakje! 

Gebruik jij graag nagellakjes van Essie?

14 opmerkingen:

 1. Dit is echt een mooie kleur is heel lang favoriet van mij geweest x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een mooie kleur! Ik vind de finish ook altijd zo mooi bij Essie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb (ook) nog nooit een lakje van Essie gekocht... Dit kleurtje is echt wel heel mooi, dus ik denk dat ik het toch eindelijk maar eens ga proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleurtje! Ik had ooit een Essie nagellak gekregen en die vond ik erg fijn, deze kleur lijk me erg mooi en daarom wil ik hem binnenkort aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke kleur! Ik ben dol op roze nagels! X

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!