Pagina's

woensdag 24 september 2014

REVIEW: Etos reinigingslotion


Aangezien ik het even erg druk heb gehad zijn er minder reviews online gekomen dan jullie van mij gewend zijn. After all, is dit een beauty blog dus excuus meiden! Ik zit op dit moment in de trein naar Antwerpen, maar de komende dagen komen er gewoon artikelen online. Vandaag wil ik graag mijn ervaring met de reinigingslotion van Etos met jullie delen. 



Deze reinigingslotion is geschikt voor ogen en lippen. Zoals je kunt zien aan het kleurverschil in het flesje is deze lotion deels gemaakt op basis van olie. Hij verwijdert dan ook waterproof make-up, wat erg handig is! Ik vind het flesje er zelf leuk uit zien. De verpakking is vrij simpel, maar wel typisch Etos. 



Met z'n 125ml is deze reinigingslotion gemakkelijk mee te nemen. De dop sluit goed, dus er is maar weinig kans op lekgevaar. Achterop de verpakking staat precies vermeld hoe je dit product het beste kunt gebruiken. Nu heb ik zelf niet zo snel gevoelige of geïrriteerde ogen, en met dit product al helemaal niet. Ik gebruik deze reinigingslotion al een hele tijd. Mijn zusje werkt bij Etos en die heeft hem een keer meegenomen. Toen ik hem één keer gebruikt had was ik eigenlijk al om. Ik was steeds opzoek naar een fijne reinigingslotion en ik had zo'n beetje alle gangbare merken al geprobeerd. Blijkt het dus dat ik voor € 2,49 allang klaar had kunnen zijn. Maar ja, je kunt niet altijd in één keer goed scoren helaas. Wel wil ik jullie behoeden voor het maken van dezelfde fout als ik en dus vertellen dat je deze reinigingslotion echt heel goed kunt gebruiken voor het reinigen van je oog- en lip make-up. En wat op de verpakking staat is echt waar: zelfs waterproof make-up wordt gemakkelijk verwijdert met dit product! Ik kan hem dus zeker aanraden.

Wat is jouw favoriete reinigingslotion?

6 opmerkingen:

  1. Deze heb ik ook eens geprobeerd helaas vond ik hem zelf niet erg prettig en zelfs een beetje prikken x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah vervelend! Maar ik denk dat jij de andere variant bedoelt. Die heb ik per ongeluk ook een keer gekocht en die vond ik ook erg prikken en hij verwijderde mijn make-up slecht! Dit is de waterproof versie, die is wel fijn :) x

      Verwijderen
  2. Fijne review ! Lijkt me fijn ! Ik krijg zelf altijd moeilijk waterproof mascara er af dus misschien moet ik deze eens proberen :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wilde die van Nivea proberen, maar deze klinkt ook erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind producten van de Etos altijd wel fijn! :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!