Pagina's

dinsdag 30 september 2014

REVIEW: MAC cremesheen lipstick


Ein-de-lijk heb ik dan mijn eerste MAC product gekocht! Ik wilde dit al zo lang doen, maar de prijs bleef me altijd een beetje tegen staan. Toen ik afgelopen week in Antwerpen was kwam ik weer langs een MAC store en ik besloot dat ik het gewoon ging doen. Het was wel weer tijd om mezelf eens te verwennen met wat moois! Meet my first MAC lipstick...



Ik ben voor een subtiele kleur gegaan die toch sprekend oogt. De kleur 'coral bliss' is heel mooi zacht en blijft goed zitten. Het fijne van deze kleur is dat hij beetje bij beetje vervaagt en je hem dus niet per se hoeft bij te werken als je daar niet aan toe komt. Er blijven namelijk geen donkere lijnen op je lippen achter, dus wanneer hij vervaagt sta je niet voor gek! Ik ben super blij met deze kleur, omdat hij heel geschikt is voor iedere dag. Of je nu naar school gaat, moet werken of gewoon snel een boodschapje moet doen, hij kan altijd! Je moet alleen wel even zorgen dag je geen velletjes op je lippen hebt wanneer je hem aanbrengt, anders worden deze helaas wel meer zichtbaar.



UPDATE: Op verzoek van jullie heb ik ook een foto gemaakt waarbij ik de lippenstift op mijn lippen heb. Het is niet een heel duidelijke foto, maar zo krijgen jullie wel een beetje een idee van hoe hij er op je lippen uit zal zien!


Wat vind jij van mijn eerste MAC aankoop?

15 opmerkingen:

  1. Deze kleur ken ik nog niet ben wel stiekem beetje nieuwsgierig hoe deze kleur op je lippen staat :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het artikel geüpdatet er staat nu een foto in van hoe hij op mijn lippen is! :) x

      Verwijderen
  2. Nou ik weet zeker dat dit een goede eerste aankoop was, want wauw wat een gave kleur! Laat je het een keer zien als je hem op hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het artikel aangepast Mariëlle! Er staat nu een foto in van hoe hij op mijn lippen is!

      Verwijderen
  3. Wat een prachtige kleur zeg! Heel mooi dat dit je eerste MAC aankoop is!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aaah wat leuk ik heb deze ook en ben er ook erg blij mee ! Je gaat echt geen spijt krijgen van deze eerste MAC aankoop :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kleur zeg! Goede aankoop :) Hier ga ik is naar kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  6. gaaf kleurtje, mooi hoor! Groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!