Pagina's

zondag 7 september 2014

TIPS?! Citytrip Antwerpen



Goedemorgen lieve lezeressen! Vandaag heb ik eigenlijk even jullie hulp nodig. Ik ga binnenkort met een vriendin voor 2 à 3 dagen naar Antwerpen toe en we willen graag van jullie horen welke hotspots we écht zouden moeten bezoeken. Welke restaurants, winkelstraten, uitgaansgelegenheden etc. vond jij echt top tijdens je bezoek(en) aan Antwerpen? Ik hoor het heel graag van jullie in een reactie! Thanks girls! 

P.s. Houd mijn blog in de gaten want er komt binnenkort een winactie online!

14 opmerkingen:

  1. Oh wat stom, ik heb daar bij een HEEEERLIJK Italiaans restaurant gegeten, maar ik ben de naam even kwijt. Als ik er ineens op kom, dan laat ik het je gelijk weten! Lekker eten, mooie locatie, mooi restaurant en.... hele knappe obers hahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha klinkt super leuk! Ik hoor het graag van je als je de naam weer weet!

      Verwijderen
  2. Ik heb helaas geen tips (ben nog nooit heen geweest) maar ik wil in de kerstvakantie 1 of 2 dagen daarheen en ik zou het erg leuk vinden als na je reis wat tips zou kunnen delen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je naar Antwerpen gaat! Ik ben er laatst ook geweest. Ik vond Antwerpen Zoo erg leuk (zit achter het centraal). De straat die aan het centraal station ligt is erg leuk, daar zitten veel leuke eettentjes en als je de straat iets verder uitloopt kom je in een gigantische winkelstraat, echt een aanrader! In een zijstraat zit ook een grote bioscoop (was ook erg leuk). Wij zijn de laatste dag nog naar het oude centrum geweest om de kathedraal te bekijken en dat was echt heel erg mooi om te zien!! Daar zitten verder ook leuke eettentjes! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aah super leuk, ik zou daar ook graag heen willen met mn vriend! Ik heb helaas geen tips voor je maar wens je wel heeel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Damn, had een hele comment getypt maar die is mislukt. Dan maar kort: Ga op zoek naar de afro winkel Jinny's op de Dambruggestraat. Sleek, Victorias secret sprays, haarmayonaise, st yves scrub...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie evengoed! Ik ga zeker een kijkje nemen!

      Verwijderen
  6. Ik ben er echt een heeeele lange tijd terug geweest, maar ik vond de dierentuin erg leuk en het winkelen. Voor de rest kan ik je niet specifieke tips geven, maar er is genoeg te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaaaaaa ik heb n tip haha. In Antwerpen zit mijn lievelingsrestaurant Wagamama. Als je het station uitloopt dan zie je m aan de linkerkant vanzelf. Goddelijk Aziatisch eten. Tip: gegrilde groene asperges met yakitori saus.
    Have fun! x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk, naar Antwerpen! Voorheen zou ik zeggen ga naar Urban Outfitters, maar nu die ook in Amsterdam zit is het misschien iets minder bijzonder haha. Veel plezier! x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben naar Antwerpen geweest en het is echt aan te raden! Zoals Rebellious yet Romantic al zei zit er echt een geweldige Urban Outfitters en ook hele leuke andere winkels,, maar het is natuurlijk ook een geschikte stad als je wat cultuur wilt snuiven ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!