Pagina's

woensdag 1 oktober 2014

FOOD: Belgische bonbons


Als je als Nederlander een bezoekje aan België brengt, mag je natuurlijk niet vergeten om een paar heerlijke Belgische bonbons mee te nemen. Dus natuurlijk heb ik dat gedaan toe ik in Antwerpen was. Normaal gesproken besteed ik op mijn blog niet veel aandacht aan voedsel, maar ik wilde dit toch wel graag met jullie delen. Geniet ervan zou ik zeggen!



De chocolaterie waar ik geweest ben heet Leonidas. Dit is geloof ik wel een bekende naam in België, want alleen al in het centrum van Antwerpen ben ik er al zo'n stuk of vier tegengekomen. Schattige, kleine zaakjes waar de bonbons voor je uitgestald liggen en waar je vaak bij een aankoop ook iets mag proeven. Ik ging voor de 'Ballotin mini', een doosje met de meest populaire Belgische bonbons. Er zit zowel witte chocolade als melk- en pure chocolade in zo'n doosje. Zo heb je van alles wat!




Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat deze chocolaatjes stuk voor stuk heerlijk zijn! Heb je trek gekregen in deze lekkere bonbons maar kun je niet zo snel even op en neer naar België? Dan word je vast heel gelukkig van wat ik je nu ga vertellen. Leonidas heeft namelijk ook vestigingen in Nederland én een website waar je online chocolade kan bestellen! Zo kun je het doosje wat ik gekocht heb bijvoorbeeld hier vinden. Bon appetit!

Vind jij Belgische bonbons ook zo lekker?

5 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!