Pagina's

dinsdag 18 november 2014

BEAUTY: Review natuurlijke make-up


Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met het merk Mineralissima. Voor de meiden onder ons die dit merk nog niet kennen zal ik even kort uitleggen wat het inhoudt. De producten van dit merk zijn namelijk enkel en alleen gemaakt op basis van natuurlijke producten. Er worden dus geen chemicaliën toegevoegd. Op die manier is de make-up niet schadelijk voor je gezicht en daarnaast beschermt het je ook tegen de zon. Kijk je mee naar het tester pakket dat ik heb mogen ontvangen?


Er zaten 9 potjes in het pakketje en drie zakjes. In de potjes zat alle make-up die je nodig hebt of nodig kunt hebben om je gezicht een perfecte basis te geven. In de zakjes zaten drie verschillende kleuren oogschaduw. Ook zat er een handig foldertje bij waar precies in staat welke producten het zijn en wat ze voor je gezicht doen. 



Zoals ik al vertelde zitten in de potjes alle make-up producten die je nodig hebt om je gezicht een mooie basis te geven. Zo zaten er drie verschillende tinten foundation in, een primer, twee blushes, twee bronzers en een finishing poeder. Ook al zijn het vrij kleine potjes, toch kan je er best een aantal keren mee doen aangezien je helemaal niet veel nodig hebt. Dan kun je je dus ook wel voorstellen dat de 'normale' verpakkingen helemaal lang meegaan. Dat is wel heel fijn vind ik zelf! Ik werd heel nieuwsgierig toen ik zag dat het allemaal natuurlijke producten waren en dat ze allemaal van poeder waren, want zelf kan ik nogal last krijgen van kleine pukkeltjes als ik teveel of verkeerde make-up gebruik. Verder had ik bijvoorbeeld nog nooit gehoord van foundations in poedervorm. Ik ben de make-up dan ook snel gaan testen.



Hierboven kun je zien welke vier potjes ik bij de eerste testronde heb gebruikt. Ik ging voor de Minerale Primer, de Foundation 3.05, de Choco Bronzer en ik bracht wat van de Sneaky Blusher aan op mijn jukbeenderen.


Zie je hoe egaal mijn huid eruit ziet? Ik vind het echt een heel mooi resultaat. Op de foto zie je het misschien niet heel goed, maar het lijkt net alsof je geen make-up op hebt doordat het er zo natuurlijk uitziet. Dat vind ik absoluut een pluspunt, want ik houd er echt niet van als je make-up als een soort laag op je gezicht ziet zitten. De Choco Bronzer vind ik vooral erg mooi, omdat er een subtiele glitter in zit. Wat ik nog over heb bewaar ik dus zeker voor de feestdagen! Voor mijn ogen heb ik een palette gebruikt dat ik nog had liggen, maar ik heb de zakjes met oogschaduw ondertussen ook getest en ik moet zeggen dat deze ook heel mooi uitvallen. Het is een beetje wennen om met een kwastje in een zakje te moeten 'dopen' om het eruit te krijgen, maar dat is alleen bij de tester variant. En eigenlijk vind ik dat niet zo'n groot probleem, want het verschilt niet heel veel van het gebruik van een palette. Jullie mogen best weten dat ik heel tevreden ben over de producten van Mineralissima. Het voelt namelijk alsof mijn huid gewoon kan blijven ademen, ondanks dat ik een goede basis make-up heb aangebracht!

Ik heb de prijzen van de normale varianten van dit tester pakket nog even voor jullie op een rijtje gezet om een indicatie te geven van hoeveel een collectie natuurlijke make-up je ongeveer zou gaan kosten:

- Minerale Primer € 8,00 voor 5 gram
- Minerale Foundation 2.0 Medium Light € 13,75 voor 10 gram
- Minerale Foundation 3.0 Medium Warm € 13,75 voor 10 gram
- Minerale Foundation 3.05 Light Olive € 13,75 voor 10 gram
- Finishingpoeder Chiffon Finish € 14,00 voor 10 gram
- Minerale Bronzer Choco € 13,00 voor 5 gram
- Minerale Bronzer Ibiza € 13,00 voor 5 gram
- Minerale Blusher Cheeky € 11,00 voor 5 gram
- Minerale Blusher Sneaky € 11,00 voor 5 gram
- Minerale Oogschaduw Envy € 5,95 voor 2 gram
- Minerale Oogschaduw Taupe € 5,95 voor 2 gram
- Minerale Oogschaduw Illusion € 5,95 voor 2 gram

Ook zou je het I want it all pakket kunnen bestellen waarbij je voor ieder product zelf een kleur/tint mag kiezen. Dit pakket kost € 85,00.

Zijn jullie al bekend met de natuurlijke make-up van Mineralissima?

11 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je het hebt uitgeprobeerd ziet er zeker heel mooi uit! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou het niet heel handig vinden om mee te werken, maar het klinkt verder goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende dit merk nog niet, maar ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden moet ik zeggen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kende het nog niet maar ben al heel erg enthausiast dat dit van natuurlijke producten gemaakt is! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit zag ik toen ik net blogs las en op youtube naar make-up video's keek.. Dit wil ik zo graag nog eens proberen, het staat jou echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er heel mooi uit! Het is alleen niks voor mij al die verschillende losse poedertjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!