Pagina's

donderdag 27 november 2014

BEAUTY: Review OGX shampoo & conditioner


Ken je het merk OGX al? Een tijdje geleden ontving ik een pakketje met een shampoo en conditioner erin en een sample van een shampoo en conditioner van een andere lijn. Aangezien ik een voorstander ben van mooi en verzorgd haar, kon ik niet wachten om deze producten te gaan testen. Sowieso zijn een goede shampoo en conditioner wel een echte musthave, vind ik. Dus kijk je mee?



Ik heb de lijn van Maroccan Argan Oil getest. Marokkaanse arganolie zit vol vitamine E en helpt de haarcellen te herstellen. Volgens de omschrijving herstelt de shampoo de glans en de zachtheid van je haar en geeft het meer veerkracht aan je haar. Ook herstelt het de vochtbalans van je haar en helpt het uitdrogen door föhnen en de zon te voorkomen. Voor extra zacht haar dien je ook de conditioner te gebruiken.



Ongeveer drie weken lang heb ik mijn haar gewassen met deze producten. Hoewel ik in het begin vond dat de conditioner mijn haar niet heel zacht maakte, ben ik daar ondertussen heel anders over gaan denken. Mijn haar voelt namelijk onder de douche niet zo heel zacht na het wassen met deze producten, maar wanneer ik mijn haar daarna laat opdrogen merk ik wel direct hoe fijn het aanvoelt. Mijn haar ging ervan glanzen, werd lekker zacht én ook nog eens makkelijk doorkambaar. Nadat ik deze producten drie weken lang zo'n 4 tot 5 keer per week gebruikt had waren ze beiden leeg. De conditioner wel iets eerder dan de shampoo, maar dat heb ik eigenlijk altijd wel. 


De sample die ook in het pakketje zat was van de Macadamia Oil lijn. Aangezien hier niet veel in zat heb ik deze maar één douchebeurt kunnen gebruiken. De verpakking geeft aan dat deze lijn zou moeten zorgen voor het herstellen van de vochtbalans van het haar waardoor het schoon en soepel aanvoelt. De olie herstelt droog haar en voorkomt gespleten haarpunten en daarnaast blijft het haar na gebruik van deze lijn minimaal 12 uur lang gehydrateert. Voor soepel en doorkambaar haar kun je de conditioner gebruiken. Deze geeft je haar een gezonde glans, maar verzwaart het niet. Mijn mening? Mijn haar ruikt heerlijk en voelt lekker zacht aan na het gebruik van deze sample, maar aangezien ik hem maar eenmalig kon gebruiken durf ik niet te zeggen of dit ook echt een aanrader is. 

Ben je benieuwd geworden? Dan kun je de producten bestellen via de webshop Allesvoorjeuiterlijk! De shampoo's en conditioners kosten in travel size € 2,99 en full size kosten ze € 11,99.

Ben jij al bekend met de haarverzorging van OGX? 

5 opmerkingen:

  1. Klinkt goed, ben erg benieuwd naar de producten van OGX!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil deze producten ook zo graag een keer gebruiken! Heb er veel goede dingen over gehoord :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit lijken mij zulke fijne producten! Lees er veel goeds over!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijken me fijne producten! Ik wil het ook nog eens proberen. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!