woensdag 26 november 2014

REVIEW: Action lippenstiften!


Gisteren konden jullie lezen wat ik zoal bij de Action gekocht had toen ik daar de laatste keer was. En zoals beloofd komt er dan vandaag een review online over de twee lippenstiften die ik er gekocht heb! Ik heb gekozen voor een setje met de kleuren Maroccan Rose en Very Berry. Lees mee om te zien of deze budget lippenstiften toppers of floppers zijn!
Over de verpakking van deze lippenstiften kan ik vrij kort zijn. Het ziet er namelijk niet bepaald luxe uit. Het kartonnetje is simpel, net als het plastic dat de lippenstiften op hun plaats houdt. Maar daar is natuurlijk niets mis mee voor die € 0,89 cent die je ervoor betaalt. Als de lippenstiften zelf maar goed zijn, toch?De eerste kleur, en eigenlijk ook de kleur waarom ik dit setje gekocht heb, is Very Berry. Ik zag deze kleur al een aantal keer voorbij komen op andere blogs en ik was zo benieuwd geworden dat ik deze gewoon moest hebben. Het is een mooie kleur voor de winter vind ik zelf en het is ook geen kleur die ik normaal gesproken snel zou dragen. Toch vind ik hem voor deze tijd van het jaar wel heel mooi!De tweede lippenstift is de Maroccan Rose. Hoewel ik hierbij een rozige kleur in gedachten had, vind ik hem toch ook wel een beetje oranje lijken. Dit is wel een kleur die veel gangbaarder is dan Very Berry, omdat hij wat minder opvalt. Je kunt hem dus gemakkelijker bij je outfit en de rest van je make-up matchen. Ook een hele mooie kleur vind ik zelf!Op beide foto's zie je aan de linkerkant Very Berry en aan de rechterkant Maroccan Rose. Beide kleuren vind ik echt heel mooi. Ook smeren ze heel fijn over je lippen, wat ik niet had verwacht voor dit geld. Wat wel jammer is, is dat deze lippenstiften mijn lippen nogal uitdrogen. Maar daar heb ik meteen al iets op bedacht, want ik doe gewoon een klein beetje Blistex op mijn lippen voor ik de lippenstiften aanbreng. Daardoor voelen mijn lippen zachter aan en blijven ze goed gehydrateerd. Ik vind het namelijk heel vervelend als mijn lippen uitdrogen, omdat ik dan snel van die losse velletjes krijg. Maar, al met al ben ik heel tevreden over deze lippenstiften. Ik kan ze jullie dan ook zeker aanraden voor die € 0,89 cent en reken er maar op dat ik bij mijn volgende bezoekje aan de Action weer nieuwe kleurtjes meeneem!

Heb jij de Max & More lippenstiften van de Action al eens geprobeerd?

10 opmerkingen:

 1. Mooi hoor! Ik gebruik deze lipsticks ook graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleurtjes, ze staan je mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleuren zien er mooi uit maar ik kan echt niet tegen producten die de lippen uit drogen, deze zou ik dus niet kopen x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een geweldige pigmentatie. Had die goede kwaliteit echt niet verwacht van Action make-up!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, mooi resultaat! En dat voor zo'n goedkoop prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren! En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!