Pagina's

donderdag 6 november 2014

REVIEW: Clinique Moisturizer


Hi meiden! Voor vandaag heb ik weer een review gedaan. Ik heb dit keer de Dramatically Different Moisturizing Lotion geprobeerd van Clinique. Deze moisturizer maakt deel uit van het 3-stappen reinigingsplan. Zelf gebruik ik deze variant maar dan voor een normale tot gecombineerde huid, maar ik dacht: laat ik deze voor de droge huid ook eens proberen! Lees je mee?




Deze flacon bevat 50ml, maar je kunt er echt super lang mee doen. Die ik zelf gebruik is nog een slag groter en daar doe ik al ruim een half jaar mee. Stap 1 en 2 van de lijn, de face wash en tonic gaan helaas wat sneller op. Wat ik erg handig vind aan de verpakking van deze moisturizer is dat hij doorzichtig is. Zo kun je precies zien hoeveel er nog in zit. Het is alleen jammer dat er geen pompje op zit. Maar ik denk dat als je alsnog op een hygiënische manier gebruik wil maken van dit product, dat je het beste met een wattenstaafje er wat uit kunt pakken en het daarmee vervolgens op je vingers moet doen.




Zoals je op de achterkant van de verpakking kunt zien is deze moisturizer dermatologisch en op allergieën getest. Ook is hij 100 procent parfumvrij. Hij is erg fijn in gebruik, want je hebt maar een klein beetje nodig om je gezicht mee in te smeren. Ook trekt het snel in en maakt het je huid lekker zacht. Het nadeel aan deze voor de droge huid vind ik dat de geur een beetje een muffe ondertoon heeft. De variant voor de normale tot gecombineerde huid, die ik normaal gesproken gebruik, heeft dat absoluut niet. Die ruikt juist heel lekker fris. Dat is dus het enige minpunt wat ik aan dit product op te merken heb. Verder is het een hele fijne moisturizer!


Hier heb ik de moisturizer die ik normaal gebruik er even naast gelegd. Je ziet dat hij wel een stuk groter is. Dit is namelijk de gewone versie die je in de winkel krijgt. Ik kan jullie het hele 3-stappen plan van Clinique trouwens absoluut aanraden. Mijn huid voelt iedere keer super fris en schoon na gebruik en de moisturizer hydrateert mijn gezicht en maakt deze lekker zacht. Dus als je nog opzoek bent naar een reinigingslijn en je vind het niet erg om daar wat extra geld voor neer te leggen, dan zou ik voor Clinique gaan als ik jou was!

Hoe reinig en hydrateer jij je gezicht het liefst?

6 opmerkingen:

  1. Hmmm ziet er heerlijk uit! Ik gebruik nu een reinigingscrème van Nivea, die is ook erg fijn. En ik heb een dagcrème van L'oreal, maar aan dagcrèmes raak ik zo snel gewend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die flesjes zijn zo leuk! Ik geloof dat het veel doet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh deze vond ik altijd het beste uit het 3-stappen-plan :) fijne review

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed! Ik hoor heel wisselende dingen over de 3 stappen lijn van Clinique. Daardoor heb ik er nog niks van geprobeerd, want dan vind ik de prijs net te hoog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt goed! Ik heb zelf tot nu toe alleen nog de Moisture Surge van Clinique geprobeerd qua skincare, die vind ik ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!