Pagina's

zondag 9 november 2014

REVIEW: Sleek palette Arabian Nights


Zoals jullie in mijn unboxing video hebben kunnen gezien heb ik een palette besteld van Sleek. Na lang twijfelen ben ik voor de Arabian Nights gegaan. Ik heb wel vaker mooie palettes van Sleek voorbij zien komen, maar ik had er nog nooit één gekocht. Ik vond dus dat het tijd werd om er eentje aan te schaffen. En dat is dus de Arabian Nights geworden. Ik ga je het palette laten zien en mijn mening erover vertellen!


Ik moet zeggen dat ik van de verpakking al erg onder de indruk was. Deze straalt precies uit waar het palette om draait. Met haar Arabische kleuren en vormen hoef je voor inspiratie voor make-up looks niet ver meer te zoeken! Ik heb zoveel zin om dit palette uit te gaan proberen!



Het palette zelf is een mooi zwart doosje. Ik vind de palettes van Sleek altijd best wel chic ogen, terwijl ze helemaal niet zo duur zijn! Dit palette kostte namelijk maar € 9,99 bij The Make Up Spot. Wel is het een limited edition, dus wees er snel bij als je hem ook wil hebben!



Toen ik de kleurtjes zag die in dit palette zitten, was ik op slag verliefd! Super mooie najaarskleuren waar je hele gave looks mee kunt maken. De kleuren zijn namelijk best wel heftig of bevatten een mooie glitter. Dat vind ik zelf heel leuk voor een feestje of met Kerst! 


Van links naar rechts zie je de volgende kleuren: Scheherzade's Tale, Gold Souk, Aladdin's Lamp, Sultan's Garden, Hocus Pocus en Simbad's Seas. Zoals je kunt zien is de pigmentatie heel goed en komen de kleuren met een glitter erin ook heel mooi naar voren.


Hier heb ik de kleuren Genie, Black Magic, Stallion, Sorcerer, Valley of Diamonds en 1001 Nights geswatched. Ook deze kleuren hebben een hele goede pigmentatie. Ik vind het heel fijn dat er zowel glitterkleuren als matte kleuren in dit palette zitten. Hierdoor kun je lekker afwisselen en spelen met effecten! Ik ben super blij met mijn nieuwe aanwinst en ik kan hem jullie ook zeker aanraden!

Heb jij het Arabian Nights palette van Sleek al in huis?

12 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit zeg. Heb zelf een contour set van dit merk en ben tevreden met de pigmentatie ervan.

    Heel mooi! En een mooie prijs.

    Xoxo http://fashionistaorbreakfast.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw zo mooi! Ik ben dol op Sleek en heb zelf ook best veel paletten van dit merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi palette heb je uitgekozen! Ik vind Sleek ook echt een prachtig merk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw ziet er prachtig uit! Ik hou van de kleuren <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Alweer zo'n mooi palette van Sleek, ik wil ze echt allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wauw wat een mooie palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik had mijzelf voorgenomen om deze niet te gaan aanschaffen, omdat ik al aardig wat Sleek paletten heb, maar als ik die kleuren zo zie begint het toch wel te kriebelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi product!
    Deze wil ik ook uitproberen ;)

    xx julia

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!