Pagina's

zaterdag 6 december 2014

BEAUTY: Review Lancôme foundation


Wat ik zo leuk vind aan mijn bijbaan is dat ik zo af en toe wat spulletjes mee naar huis krijg om uit te proberen. Dit zijn altijd testers, maar soms zijn deze nog nooit gebruikt. Zo heb ik even geleden deze foundation van Lancôme meegekregen. Het is de Teint Miracle nummer 03. Kijk je mee naar hoe hij mij bevalt?



Wat ik zo mooi vind aan producten van luxe merken is dat de verpakking er vaak heel chic uitziet. Dat vind ik dus ook prachtig aan deze foundation. Het is een glazen flesje wat helemaal doorzichtig is. De dop is van plastic en het logo van Lancôme staat op de bovenkant gedrukt. Ik vind het een mooi slank flesje waar je duidelijk door kunt zien hoeveel foundation er nog in zit. Dat is wel fijn, want dan kun je het op tijd zien als je een nieuwe moet gaan kopen!



Om jullie het verschil te kunnen laten zien heb ik wat van de foundation op de bovenkant van mijn hand gedaan. Eigenlijk was dit al veel te veel, dus dat betekent dat de foundation vrij zuinig in gebruik is. Daar ben ik heel blij mee. Nadat ik hem heb uitgesmeerd over mijn hand, zag ik meteen hoe mooi dekkend dit product is. Hij camoufleert oneffenheden en vlekjes, maar blijft wel mooi naturel van kleur. Ook in mijn gezicht vind ik hem erg mooi, dus ik ben helemaal blij met dit product! Het is wel heel belangrijk om te kijken of je de goede kleur foundation koopt. Probeer met de tester daarom altijd een klein beetje op de kaaklijn. Als de kleur samensmelt met jouw eigen huidskleur weet je dat je de goede in je handen hebt!

Welke foundation gebruik jij het liefst?

3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit zeg, en wat fijn dat je soms producten mee krijgt! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er wel erg goed uit! Leuk ook dat je hem zo mee kreeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg mooie foundation! Hij lijkt me heel fijn. ik heb zelf de foundation van Catrice, die dekt mooi en ruikt ook nog eens lekker x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!