dinsdag 23 december 2014

FASHION: DIY armband


Een paar weken geleden ben ik een samenwerking aangegaan met ByKaro. Een webshop waar je allerlei kraaltjes en benodigdheden kunt vinden om zelf leuke sieraden te maken. Je kunt als crea bea wat leuke dingen uitzoeken en zelf aan de slag gaan, of je kunt net als ik een DIY-pakketje thuis laten bezorgen en daardoor 90 procent zekerheid hebben dat je wat moois gaat maken haha. Ik laat jullie vandaag zien hoe ik dit armbandje heb gemaakt! Kijk je mee?

Het pakketje is lekker klein en daarmee handig op te bergen. Ik ben niet meteen na ontvangst aan de slag gegaan, maar hij lag dus ook helemaal niet in de weg. Toen ik de moed had verzameld om te gaan beginnen had ik alleen nog secondelijm en een knijptang nodig en toen kon ik gaan knutselen. De eerste stap waren de ringetjes aan elkaar bevestigen en deze vervolgens aan de sluiting vast maken. Dit was niet zo moeilijk. Je duwt de uiteinden een beetje open, haalt de ringetjes door elkaar heen en je knijpt de uiteinden weer dicht. Dit doe je met behulp van de knijptang. vervolgens doe je hetzelfde om de ringetjes aan de sluiting vast te maken. Dat moet wel lukken, toch?


Daarna doe je wat secondelijm in één kant van de sluiting en daar stop je de touwtjes in. Eerst deed ik er maar drie in, maar toen had ik nog niet door dat ik mijn armband ook breder kon maken door in totaal zes touwtjes te gebruiken. Die heb ik er daarna dus ook nog in vastgelijmd.


Voor de vorige stapjes had ik de gebruiksaanwijzing nog niet nodig, maar voor dit stukje moest ik hem er toch even bij pakken. Je moet namelijk even doorkrijgen hoe je de touwtjes door de ringetjes moet vlechten, maar daarna is het zo gebeurd! Vlecht door tot je ringetjes op zijn, maar probeer de armband dan eerst even om je pols te doen. Ik heb dat namelijk niet gedaan, waardoor de mijne veel te groot is geworden... Jammer! Op de bovenste foto kun je zien dat de armband veel te groot is geworden voor mij, maar als je zelf aan de slag gaat kan jij dat nu voor wezen. Ik vind het namelijk wel een hele leuke armband en ik weet al wat ik ermee ga doen. Ik ga hem denk ik als kerstcadeautje aan mijn oma geven. Dat vindt ze vast wel leuk! Ik ben in ieder geval blij verrast door dit DIY-pakketje van ByKaro, want ik had niet verwacht dat het zo leuk en gemakkelijk zou zijn om zelf een sieraad te maken. Een aanrader dus! Daarnaast krijg je je bestelling trouwens altijd binnen twee werkdagen thuis gestuurd, dus als je snel bent kun je er nog een december cadeautje van maken voor iemand!

Maak jij weleens zelf sieraden?

6 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!