zaterdag 13 december 2014

LIFESTYLE: Lauzz accessoires


Een tijdje terug ontving ik een pakketje van de webshop Lauzz. Ik mocht van Mascha, de eigenaresse, wat leuks uitzoeken. Uiteindelijk heb ik maar liefst drie accessoires opgestuurd gekregen! De webshop bestaat nu helaas niet meer, maar ik ga vandaag toch nog de producten reviewen. Die zijn namelijk wel erg leuk. Kijk maar mee!

Deze leuke portemonnee stond op mijn verlanglijstje, dus wat was ik blij toen ik het pakketje opende en deze erin zag zitten! Een leuke zalmroze portemonnee met verschillende vakjes om allerlei pasjes in op te bergen. Je kunt hem gewoon in je handtas doen voor dagelijks gebruik, maar je kunt hem ook als fashion item bij je dragen. Gewoon in je hand bijvoorbeeld. Ik vind hem erg fijn, omdat hij helemaal niet veel ruimte in beslag neemt. Of ik nu mijn schooltas mee heb of een simpele clutch, hij past in principe overal in. Ik gebruik deze portemonnee dan ook dagelijks. Het enige nadeel is dat er na een tijdje aan de zijkant wat losse draadjes komen te zitten. Maar deze kun je gelukkig gewoon wegknippen en dan zie je er niets meer van! Verder komt het goed uit dat ik altijd met mijn pinpas betaal, want voor muntgeld is niet heel veel ruimte. Briefgeld gaat er wel gewoon gemakkelijk in!
En dan heb ik nog twee super leuke ringen gekregen. Een goudkleurige en een knalroze. Ik vind ze allebei super leuk en ik pas ze ook allebei. Ben ik even blij hihi. Die gouden kan in principe voor iedere dag, maar die roze bewaar ik nog even tot het zonnetje weer gaat schijnen. Het was toevallig ook een ring uit de zomercollectie. Ik heb de ringen allebei al een aantal keren gedragen en ik heb er nog geen nadelen aan kunnen opmerken. Ook zijn ze nog steeds niet gaan verkleuren of iets in die richting, dus ik ben tevreden!

Ik vind het erg jammer dat de webshop niet meer bestaat, want ik ben erg te spreken over de producten. Toch wil ik Mascha hierbij nogmaals bedanken!

6 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!