Pagina's

woensdag 9 april 2014

LUSH fresh handmade cosmetics


Vandaag was ik in de meest geweldige stad van ons land: Amsterdam! Iedere keer weer kijk ik mijn ogen uit naar alle winkeltjes en boetiekjes die ik de keren ervoor over het hoofd hebt gezien. Het is steeds weer een avontuur! Wat ik dus vandaag ontdekte was het geweldige winkeltje LUSH in de Kalverstraat!



Mijn neus moest bij binnenkomst wel even wennen aan de sterke geuren, maar ik kwam daarentegen ogen te kort. Wat hebben ze hier leuke en vooral lekkere verzorgingsproducten! Zeker een aanrader! Ik had heel veel willen kopen, maar dat leek mij niet erg verstandig voor mijn portemonnee. Wel heb ik een lipscrub gekocht, waar ik al een tijdje naar op zoek was. Dat maakte mij dus héél erg blij! Morgen zal ik daar een review over posten!



Op de foto hierboven zie je hoe de winkels van dit merk zijn ingericht. Het lijkt alsof er allemaal lekkere gebakjes op de schalen liggen, maar dit zijn in werkelijkheid allerlei badproducten, bodylotions en cosmeticaproducten! Leuk hè? Alle producten zijn trouwens met de hand gemaakt, geschikt voor vegetariërs, dierproefvrij en helemaal vers! Om milieubewust te zijn, zullen alle producten in de winkels van LUSH zonder verpakking tentoongesteld worden. Dit maakt LUSH uniek ten opzichte van alle andere winkels ter wereld. Omdat de producten dus geen verpakking hebben, worden ze vaak in vaste vorm verkocht. Shampoo zit bijvoorbeeld niet vloeibaar in een flesje, maar ziet eruit als een stuk zeep dat pas vloeibaar wordt wanneer het in aanraking komt met water!

Wat vind jij van LUSH? En ben je al eens in een LUSH-winkel geweest?

2 opmerkingen:

  1. Hi Donna, bedankt voor de comment en follow! Meteen ook eens een naat jouw blog doorgeklikt en het eerste artikel is al meteen raak! :D Ik heb ook eentje klaar staan over de Lush winkel in Gent. Ben echt zoooo'n fan van Lush!

    Leuke blog lay-out btw!

    x Aurélie
    http://lovelifelovefashion.be

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!