Pagina's

zaterdag 19 april 2014

REVIEW: Lancôme lipgloss 375































Na mijn eerste review over de Lancôme Advanced Genefique, heb ik vandaag een review voor jullie van de Lancôme lipstick nummer 375. Eén van de lippenstiften/glosjes van de vrolijke lijn L'absolu Velours!

Deze lippenstift ziet er erg mooi uit vind ik zelf. Je ziet meteen goed wat de kleur van is en de verpakking ziet er luxe uit. Typisch Lancôme dus! Aan de onderkant van de lippenstift staat het nummertje. Ik heb nummer 375 van de lijn L'absolu Velours, maar er zijn ook nog acht andere mooie kleurtjes.






























Ik heb deze lippenstift nu een paar weekjes en hij bevalt mij erg goed. Het grappige is dat deze lippenstift de textuur van een lipgloss heeft. Hij smeert dus erg gemakkelijk. De kleur is lekker fel en blijft echt een paar uur lang goed zitten. Zelfs nadat je gegeten en gedronken hebt! In het begin is de gloss nog vrij glanzend en geeft deze af als je hem met je vingers aanraakt, maar na zo'n anderhalf uur begint hij op te drogen en wordt het een matte kleur. Heel mooi!

















Pluspunten:
- Mooie, felle kleur
- Blijft goed zitten
- Dekkend
- Mooie verpakking
- Handige applicator

Minpunten
- Als je hem niet bijwerkt voelt hij na verloop van tijd wel érg droog op je lippen
- Prijs

Ik zou iedereen deze lippenstift kunnen aanraden, omdat hij erg goed blijft zitten en goed dekkend is. Ik heb van nature nogal droge lippen, waardoor ik af en toe velletjes op mijn lippen heb. Toch zie je daar niets van als ik deze lippenstift op heb. Na een paar uur, als je hem niet bijwerkt, ga je het langzamerhand wel zien. De lippenstiften van de L'absolu Velours lijn kosten €26,95.

4 opmerkingen:

  1. Wauw, hele mooie kleur, staat je ook erg mooi<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw hij staat je wel heel erg mooi zeg! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige felle kleur! Zo af en toe hou ik er ook wel van om een felle kleur te pakken :)

    Leuke blog heb je trouwens, ik ga je direct volgen via bloglovin!

    Liefs,
    Britt

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!