donderdag 24 april 2014

REVIEW: So PR Chocolade


Bron

Vorige week donderdag ben ik voor mijn stage bij Bellesqa naar de persdag van het pr-bureau So PR geweest. Samen met mijn medestagiaire Ceciel heb ik hier een hele leuke dag gehad. Eén van de leuke dingen die wij mochten doen was het proeven van de pure chocolade met gedroogd fruit: So Choco. Ik hoef hier niet heel veel over te zeggen, het was gewoon heerlijk. Daarom kon ik het niet laten twee repen te bestellen toen ik thuis kwam! Kijk je mee?

De chocolade van So PR bestaat uit minimaal 64 procent pure cacao. Verder zit er niets anders door verwerkt, waardoor het pure en eerlijke chocolade is. Om de chocolade toch een fijn smaakje te geven zit er gedroogd fruit op. Een hele bewuste keuze dus, mits je er niet teveel van eet!


De repen werden super snel thuisbezorgd. Op 17 april had ik ze besteld en de volgende dag gingen ze de deur al uit. Goede service dus! Toen ik het pakketje zag liggen, was het vanwege het logo op de verpakking meteen duidelijk wat er werd bezorgd hihi.

De repen zijn verpakt in luxe, stevige doosjes. Van de zes smaakjes die er waren (vijgen, appelstrudel, peren, aardbeien, lavendel en paarse viooltjes) heb ik peer gekozen. De smaakjes hebben allemaal een eigen kleurtje, wat zorgt voor een leuke afwisseling op de verpakking.

En dan de repen zelf… Tada! Je krijgt zeker waar voor je geld, want de repen passen maar net aan in het doosje. Hoewel de repen niet erg dik zijn, is de chocolade wel heel vol van smaak. Je proeft de gedroogde stukjes fruit echt wanneer je een hapje neemt. Heel lekker dus! De repen kosten €4,50 per stuk (85 gram) en zijn ook te verkijgen in 3-packs. Ik kan jullie deze chocolade in ieder geval aanraden!

Nieuwsgierig geworden? Dan kun je de chocolade hier bestellen. 

5 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!