vrijdag 11 april 2014

WEEKLY FITPOST #1

Iedere week schrijf ik een fitpost om jullie, maar ook mijzelf gemotiveerd te houden! Voor iedereen die sportiever, slanker of fitter wil worden, verzamel ik inspirerende foto's en tips. Zo raak je extra gemotiveerd en gaat het je vast nog beter lukken om je doel te bereiken!
Ten eerste wil ik jullie duidelijk maken dat ik voor een gezonde leefstijl ben. Ik schrijf deze artikelen om je te stimuleren om op een gezonde manier je doel te bereiken. Zelf ben ik al een tijdje bezig met sporten en gezonder eten. Niet per se omdat ik af wil vallen, maar omdat ik een strakker en fitter lichaam wil hebben, zodat ik mij nog beter ga voelen! Ik heb gemerkt dat inspirerende foto's en quotes mij daar erg bij helpen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar nog meer inspiratie, en ik hoop jullie zo ook een steuntje in de rug te kunnen geven!

Bron

FIT-TIP: Hoe vaak je ook sport, hoe gezond je ook eet, één ding is belangrijk: doe het voor jezelf! Natuurlijk is het fijn om complimentjes te krijgen over hoe goed je eruit ziet, en oké je doet het ook wel een beetje voor die staarblikken van leuke jongens. Maar toch moet je grootste prioriteit een gezond lichaam voor jezelf zijn!

Succes!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind zulke foto's altijd zo inspirererend! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post (: Ik ben nu ook bezig met wat gezonder en fitter leven, maar dat is toch wel lastig soms... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love fitspiration, is zooo motiverend! bedankt voor het volgen, volg je terug :-) x


  http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne inspiratie! Zelf ben ik wel een beetje lui aangelegd, maar ik wil nu toch wel graag weer wat conditie ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!