woensdag 14 mei 2014

NEW IN: Collistar Face Magic Drops


Ook ik ben gek van een mooi, bruin kleurtje. Ik had al een hoop bruiningsproducten geprobeerd en ik zal eerlijk zijn: ik was er geen fan van. Tot mijn collega mij deze zelfbruiner van Collistar aanraadde. Met een paar druppels per dag belooft dit product je een mooie, egale bruine kleur te geven. Ik ben benieuwd!

Ik ben pas twee dagen bezig met dit middeltje, dus ik kan nog niet zoveel zeggen over de werking. Wel is het een product dat heel lang meegaat, omdat je maar drie druppels per dag hoeft te gebruiken. Ik meng de druppeltjes 's morgens met mijn dagcrème en dan breng ik het op mijn gezicht aan.Normaal gesproken is alleen het kleine formaat €28,95, maar nu was het grote flesje ook voor die prijs verkrijgbaar. Collistar heeft over het algemeen alleen maar goede producten, dus het is een goede deal denk ik! Wat denk jij?

3 opmerkingen:

 1. Ik gebruik vooral Clarins als zelfbruiners! Maar de verkoper had deze van Collistar aanbevolen!
  Lijkt me echt wel een goed productje :)
  x Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit ben wel benieuwd naar een update van je of het echt werkt. Heb zelf een spuitfles van loreal werkt prima en je krijgt een leuk kleurtje. In ieder geval niet overdreven.

  Xoxo http://fashionistaorbreakfast.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd of hij goed is!! Ik gebruik meestal zelfbruiner van een ander merk. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!