maandag 5 mei 2014

SPECIAL: Spam je blog!


Hoewel ik niet zo van spammen hou, wil ik er vandaag toch een artikel aan besteden. Ik ben namelijk heel nieuwsgierig naar welke leuke blogs er allemaal nog meer bestaan op het internet! Daarom mogen jullie vandaag onder dit artikel in een reactie de URL naar je blog of website plaatsen met een klein stukje over jezelf en je blog/website erbij! Ik ben super benieuwd naar wat jullie schrijven. Have a nice day ladies!

Volgen jullie mij al via Bloglovin? http://www.bloglovin.com/donnaluisa 

Xxx

9 opmerkingen:

 1. Lief dat we mogen spammen :)

  Ik ben Felicia Rodrigues dos Santos, 24 jaar en mijn blog is: www.feliciards.wordpress.com
  Ik schrijf hier dagelijks over alles wat het leven mooier maakt. Beauty - Fashion en heel uitgebreid over lifestyle.

  Gezellig als je een keertje langs komt kijken :)
  Liefs, Felicia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen! <3

  Op http://www.lovinglifeiseasy.nl plaats ik elke dag een artikel over beauty, fashion en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen. Make-up looks, outfit foto's, shoplogs, je kan het allemaal vinden op mijn blog.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs,

  Svenja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat wij mogen spammen! Mijn blog gaat voornamelijk over beauty (budget) producten met een beetje lifestyle en fashion. Doordeweeks komt er elke dag zeker een artikel online. Het is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen op http://www.inspiiredbylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ben Joy en op mijn blog Fashion Food Fun Forever post ik allerlei vegan receptjes. Ook laat ik jullie vaak mijn Shoplogs of OOTD's zien en post ik andere fashion gerelateerde artikelen. Af en toe doe ik ook beauty reviews maar alleen van merken die niet op dieren testen. Mijn beauty verzorging probeer ik zo natuurlijk mogelijk te houden dus soms laat ik ook zien welke natuurlijke haarmaskers enz ik gebruik. Laat vooral een reactie achter dan neem ik ook een kijkje op jou blog <3

  -X-
  Fashionfoodfunforever.nl/wordpress/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat we eens mogen spammen! Ik ben Eline, ik ben 11 jaartjes jong en blog nu al een tijdje op mijn blog, genaamd http://www.just-litllethings.blogspot.be/. In de 6 maanden dat ik nu blog, heb ik er een grote liefde en passie voor ontwikkeld. Zo zorg ik er nu nog iedere dag voor, dat er een artikel rond fashion, beauty of andere lifestyle dingetjes online komt. Ik hoop dat je snel een kijkje neemt?

  Liefs, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom ook even spammen, haha leuk dat we dat mogen! mijn blog heet confessions of this shopaholic. Je hoort het, ik hou van shoppen! Dus mijn blog gaat vooral over fashionnnn. Ik hoop dat jullie allemaal snel een kijkje komen nemen :)

  http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn naam is Kimberley en ik blog op ANNO89.nl :) Ik blog over persoonlijke dingen, beauty, lifestyle en over jong moeder zijn. Ik ben dol op blogs met een strak design en die makkelijk doorlezen, ik hoop dat dat op ANNO89 ook zo is!

  http://www.anno89.nl/blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk, leuk, leuk. Op Looks Outfits Tutorials plaats ik, Liselot, dagelijks een update over beauty, fashion of lifestyle. Dit kan een geschreven artikel zijn, maar ook een video. Vandaag is de One Week Challenge Liner begonnen, neem dus vooral een kijkje en doe mee!

  http://looksoutfitstutorials.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spammen - daar kun je nooit mis mee gaan!

  Kom vooral een keertje langs op http://www.zowiezoe.com , daar blog ik over van alles en nog wat. Denk aan vreemde gedachtes die je even op papier krabbelt, leuke gebeurtenissen en overpeinzingen die het delen waard zijn. Het plekje op het internet waar ik alles kwijt kan.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!