Pagina's

dinsdag 8 juli 2014

REVIEW: Victoria's Secret body mist


Ik was heel eerlijk gezegd niet zo op de hoogte van het feit dat Victoria's Secret ook geuren en andere beauty producten verkocht, dus ik werd heel nieuwsgierig toen ik dit ontdekte. Mijn zusje vertelde mij dat er bij Etos een actie zou komen waarbij de verschillende geuren body mist van dit merk in de aanbieding zouden zijn. Ik heb haar er meteen geld voor gegeven, want deze kans wilde ik niet aan mij voorbij laten gaan!




Er was keuze uit zes verschillende soorten body mist, maar ik heb gekozen voor 'Coconut Passion'. Ik vind kokosnoot altijd een hele lekkere geur hebben en deze verpakking vond ik ook erg mooi. Lekker vrolijk, vrouwelijk en zomers tegelijk. Hij staat dan ook heel mooi op de plank waar ik mijn beauty producten bewaar!


De combinatie van vanille en kokosnoot klinkt niet alleen heel lekker, dat is het ook! Je sprayt de body mist op je lichaam en de zachte zomergeur komt je tegemoet. Lekker fris en toch zoet. Ik vind hem echt heerlijk ruiken en het liefst gebruik ik hem iedere dag. Hij blijft zo'n twee uur lang lekker om je heen hangen en daarna lijkt dit minder te worden. Toch twijfel ik of dat niet gewoon komt doordat je gewend raakt aan de geur en je hem daardoor niet meer ruikt. 


Pluspunten: 
- Heerlijke geur
- Mooie verpakking
- Fijne prijs


Minpunten:
- Spray heeft soms kuren
- Geur blijft niet heel lang hangen


Ik ben echt super blij met deze body mist, het enige minpuntje is alleen dat het spraytje niet altijd werkt. Soms moet ik hem wel tien keer indrukken voor hij het doet, dus dat is wel vervelend. Maar ik neem aan dat de andere body mists dat niet hebben. Misschien is de mijne wel een keer gevallen of zoiets. Ik kan je deze body mist in ieder geval aanraden, want hij is super fijn! Je kunt hem bij Victoria's Secret kopen voor €12,00 voor 250ml. Er zit een winkel op Schiphol voor het geval je je dat afvraagt!

Welke body mist is jouw favoriet?

16 opmerkingen:

  1. Ik was zelf al erg benieuwd naar deze, ik heb zelf mango passion en nog een andere. Heerlijk deze bodysplash van VC!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De body mists van VS zijn zo fijn. Deze geur ken ik nog niet, maar ik vind kokos zoooo lekker <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou helaas niet van de kokosnootgeur, maar de producten van VS zijn vaak wel lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze lijkt me wel lekker! Ik moet ook echt naar die winkel toe grr haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hmm dit klinkt wel echt als een lekkere combinatie! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit lijkt me een lekkere geur! Ik houd van kokos!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ohhh jaa deze geur heb ik geroken alleen had ik geen geld bij me :( maar hij is heerlijk! Mijn nummer 1 VS geur is Sheer love !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh, ik heb deze ook in m'n kast staan. Hij ruikt héérlijk, he?!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hier heb ik ook nog aan zitten snuffelen, lekker! Toch mocht ik er van mezelf maar 2 uitzoeken dus ik heb voor andere gekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben zo jaloers! In België hebben we geen Etos, dus de enige manier om echt aan VS productjes te geraken is bestellen via internet.. Heel erg fijne producten hé :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit is juist de gene die ik helemaal niet zo lekker vond :o
    totdat ik 'm bij een vriendin rook, toen had ik wel spijt ...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze heb ik ook, nu al een favoriet! X

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!