maandag 25 augustus 2014

MONDAY LOVE: 5 favoriete TV-series!


Goedemorgen meiden! Vandaag wil ik jullie even meenemen in mijn favoriete me-time momentje. Als ik even tijd voor mijzelf wil hebben en lekker wil ontspannen, pak ik namelijk mijn laptop en ga ik bloggen... óf ik ga mijn favoriete series kijken! Op dit moment volg ik zo'n 13 series (ik weet het, het lijkt alsof ik geen leven heb maar dat is echt niet zo, haha) en ik wil jullie graag laten zien welke mijn 5 favorieten zijn! Enjoy!

Pretty Little Liars
Bron

Ik kan mij haast niet voorstellen dat er nog meiden zijn die hier werkelijk nog nóóit van gehoord hebben, maar voor de zekerheid zal ik even kort vertellen waar deze ge-wel-dige serie over gaat! Pretty Little Liars, ook wel PLL, is een dramaserie die gaat over het leven van vijf meiden: Allison, Aria, Hanna, Spencer en Emily. Wanneer Allison verdwijnt beginnen de meiden allerlei vreemde SMS'jes te krijgen van iemand die zichzelf 'A' noemt. Deze persoon weet de grootste geheimen van de meiden en dreigt hun leven tot een ware hel te maken. Nu is het aan de meiden om erachter te komen wie 'A' is en om de schade die hij/zij aanricht in hun leven zo beperkt mogelijk te houden.

Orange Is The New Black

OITNB is een Amerikaanse televisieserie over Piper Chapman, die 15 maanden de gevangenis in moet wegens het transporteren van drugsgeld voor haar voormalige geliefde Alex Vause. In plaats van een rustig en comfortabel leventje in New York beleeft zij nu haar dagen in een oranje overall in een vrouwengevangenis. 

The Walking Dead

Mee eens, heel girly is deze TV-serie zeker niet. Maar spannend is hij in ieder geval wel! The Walking Dead gaat over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol zombies. Er is een epidemie uitgebroken en wie gebeten of gekrabd wordt door een zombie zal sterven en vervolgens ook een zombie worden. Tijdens het verloop van de serie veranderen de personages sterk en komen er een aantal ethische kwesties aan bod die het soms heel moeilijk maken voor de personages om de juiste keuzes te maken. 

Drop Dead Diva

Drop Dead Diva is een Amerikaanse TV-serie die gaat over het leven van Deb Dobkins, een succesvolle, mooie en slanke dame die aan haar toekomst als model werkt. Wanneer zij een auto-ongeluk krijgt overlijdt ze. Maar, ze krijgt nog een kans. Ze komt namelijk terug op aarde in het lichaam van de volslanke Jane Bingum. Hoewel Deb haar come-back helemaal niet zo had voorgesteld, is het nu aan haar (en haar beste vriendin Stacy die haar geheim kent) om er het beste van te maken. Dit zorgt geheid voor ongemakkelijke, maar ook hele hilarische situaties!

Arrow

Maak kennis met de knappe Oliver Queen, die vijf jaar vast heeft gezeten op een onbewoond eiland waar hij heeft moeten vechten voor zijn leven. Letterlijk. Als hij eindelijk weer voet op vaste land kan zetten is hij alleen niet meer de Oliver die zijn vrienden en familie kenden. Om zijn overleden vader te eren besluit hij dat hij zal strijden voor de stad Starling City. Gekleed als 'The Arrow' trekt hij er 's nachts op uit om de mensen die Starling City kapot maken te straffen en hij is niet bang om ze te moeten doden...

Aangezien ik niet alleen deze, maar nog een aantal andere series kijk had ik iets nodig om bij te kunnen houden bij welke aflevering ik gebleven was. Gelukkig kwam ik toen bij Episode Calendar terecht. Hier kun je precies aangeven welke series je volgt en welke afleveringen je gezien hebt door ze af te vinken. Zo weet je de volgende keer nog precies waar je gebleven bent. Dat scheelt een hoop zoekwerk!

Welke series zijn jouw favorieten?

14 opmerkingen:

 1. Orange is the new black <3 Die andere ken ik allemaal niet maar zelf kijk ik graag naar CSI en Criminal Minds x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arrow is de enige die ik van de bovenstaande series volg!! Orange is the new black lijkt mij ook super leuk, maar waar kun je die kijken? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk ze allemaal via www.watchseries.eu of via Netflix! X

   Verwijderen
 3. Pretty little liars wil ik eo graag eens kijken, lijkt me echt iets voor mij!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Drop Dead Diva en Arrow ken ik niet, maar de andere series volg ik ook en ben er echt verzot op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke series! Zelf ben ik op dit moment verslaafd aan Pretty Little Liars. De andere series houd ik ingedachte om te gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke series zeg! Helaas kijk ik bijna geen series omdat ik er geen tijd voor heb :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. The walking dead is echt top haha! Pretty little liars heb ik ook een paar van gekeken, maar op een of andere manier niet afgekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pretty Little Liars vind ik ook superleuk! <3 Verder ben ik wel heel benieuwd naar Orange Is the New Black en Arrow!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om je favorieten te zien. Ik volg er geen een uit dit rijtje maar ben wel helemaal verslaafd aan de serie suits :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. bedankt voor het delen van al deze leuke series!
  Arrow kende ik nog niet!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Drop dead diva ken ik nog helemaal niet.. de andere series zijn ook allemaal favoriet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die eerste foto: die sloffen<3 Lijken me heerlijk
  Deze series ken ik wel van naam maar echt totaal niet mijn ding. The Walking Dead heb ik een stuk meegekeken met M. maar vond ik totaal niks aan hahaha. Ik ben meer van de crime.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh pretty little liars volg ik al vanaf het begin super spannend de boeken ook trouwens! Arrow volg ik,vampire diaries,once upon a time,the originals,supernatural,en nog veel meer heerlijk en er komen er nog veel meer!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!