Pagina's

zaterdag 27 september 2014

REVIEW: Bourjois deodorant


Bourjois is niet alleen een make-up merk, het heeft ook andere producten zoals douchegels en zo ook een deodorant lijn! Vandaag test ik de 'Beauty' deodorant voor jullie. Benieuwd hoe hij mij bevalt? Lees dan snel verder!


De verpakking vind ik sowieso al super leuk. Dat was ook eigenlijk de reden dat ik deze deodorant wilde hebben. Ik had er nog nooit iets over gehoord of gelezen, maar bij Wibra verkopen ze hem op het moment. Voor maar € 1,99 kon ik hem dan ook niet laten liggen dat begrijp je wel. Deze deodorant belooft 48 uur lang bescherming en een langdurige bloemengeur. Hij is vrij van alcohol en parabenen en ruikt naar kersenbloesem. 



En dan nu de grote vraag: hoe bevalt hij? Nou, daar kan ik heel kort over zijn. Deze deodorant is werkelijk de fijnste die ik ooit geprobeerd heb. Hij werkt goed tegen transpiratie, heeft een heerlijke geur en blijft heel lang aanwezig. Ik had hem opgedaan en zelfs de volgende ochtend rook ik hem nog! Als je even geen parfum binnen handbereik hebt en je wilt toch een beetje fris ruiken dan kun je deze deodorant ook even opdoen. De geur is namelijk heel intens en ruikt net als een fijne parfum! Zelfs de meiden met een gevoelige huid kunnen optimaal genieten van deze deodorant, dus ik zeg doen!

Heb jij weleens een deodorant van Bourjois geprobeerd?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit een deodorant van Bourjois geprobeerd, maar nu ben ik wel erg benieuwd naar deze deo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw wat goedkoop en een super schattige verpakking :)
    Hij klinkt ook erg fijn, ik ga snel even een kijkje nemen bij de Wibra!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!