vrijdag 24 oktober 2014

LIFESTYLE: Hema USB lipstick


Ik heb stad en land afgezocht naar deze USB-stick en eindelijk kan ik mijn zoektocht opgeven want ik heb hem gevonden. Oké, dat klinkt misschien een beetje drastisch, maar écht waar ik heb heel wat Hema's afgezocht om deze USB lipstick in mijn bezit te kunnen krijgen. Steeds kreeg ik te horen dat winkels hem niet in hun assortiment hadden, maar nu heb ik er dan toch eindelijk één gescoord!

Om een lang verhaal kort te maken was ik al een tijd opzoek naar een nieuwe USB-stick, omdat dit gewoon erg handig is voor mijn studie. Toen ik hoorde dat ik voor een bepaalde opdracht echt een USB-stick nodig had, omdat de bestanden anders van je computer zouden 'verdwijnen' wist ik dat ik echt opzoek moest gaan. En ik zou niet gaan beginnen aan die opdracht voor ik dé USB lipstick gevonden zou hebben. Nu zul je denken, maar waarom zoveel zoeken naar een simpele USB-stick? Nou, omdat ik deze had gezien op het internet en ik wilde hem gewoon per se hebben! Zeg nou zelf, hij is toch super leuk?Deze USB-stick heeft een inhoud van 8GB, wat betekent dat je er aardig wat Word-documentjes op kwijt kunt. Als je van plan bent om veel foto's op te slaan, zou ik je aanraden voor een 16GB USB-stick te gaan, want daar kan nu eenmaal een stuk meer op. Helaas is deze USB-stick er alleen in 8GB. Je zou er natuurlijk ook twee kunnen kopen, want er zijn nog veel meer leuke designs! Zo was er ook een USB-stick in de vorm van Takkie (het hondje van Jip en Janneke), een lego-blokje, een tompouce en zelfs een Hema rookworst! Super leuk, toch?

Hoewel ik de andere designs ook heel leuk vond, kon ik als beauty liefhebber natuurlijk niet anders dan voor deze lipstick variant gaan. Ik ga nu in ieder geval eindelijk aan mijn schoolopdracht beginnen, want nu heb ik geen excuus meer om dat langer uit te stellen haha. Fijne dag meiden!

Heb jij al één van de leuke USB-sticks van Hema in je bezit?

20 opmerkingen:

 1. Vind deze er heel leuk uit zien! Heb zelf een paar andere usb sticks, maar gebruik ze eigenlijk nooit x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat hij er alleen in 8GB is, want ik heb er toch een nodig met 16G voor mijn studie ;( Maar ik vind ze wel super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is erg leuk! Ik heb zelf een pandabeertje als USB gekocht bij miniinthebox.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha deze is echt heel leuk, en nog redelijk wat GB. Normaal hebben dit soort verpakkingen nog niet eens 1 GIG. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super toff ding! Echt heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aww dit is zo cute, echt een girly ding voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt toevallig ik heb deze usb vandaag in de winkel zien liggen!
  Ik vond hem ook al zo leuk! Echt te cute die kleine lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!