donderdag 2 oktober 2014

REVIEW: Adidas shower gel


Adidas bestaat als merk al een hele tijd en we hebben er allemaal vast wel eens een product van gekocht. Een mooi paar schoenen, een trainingspak of een geur, dit merk heeft een breed assortiment! Vroeger droeg ik weleens een geur van Adidas, maar na die tijd heb ik eigenlijk nooit meer iets van dit merk gekocht. Totdat ik deze douche gel afgeprijsd in de schappen zag liggen. Eens kijken of dit merk mij nog steeds blij kan maken!


Het eerste wat mij opviel was natuurlijk de verpakking. Ik vind deze super schattig met die roze kleur. Het maakt meteen duidelijk dat dit een product voor meisjes/vrouwen is en dat het waarschijnlijk lekker zoet zal ruiken. Er staat dan ook op dat dit de 'Fruity Rhythm' variant is. Klinkt goed!


Natuurlijk heb ik er in de winkel wel al even aan geroken, want wie koopt er nu een douchegel zonder eerst even te ruiken? Ik niet in ieder geval. Toen ik de dop eraf draaide en even snel rook dacht ik meteen aan vroeger. Deze douchegel heeft namelijk de typische frisse Adidas geur, maar is daarnaast ook lekker fruitig. Hij komt zijn beloftes dus zeker na! Toch vond ik dat hij onder de douche mijn huid niet per se zacht maakte. Dat is wel jammer, maar dat is natuurlijk op te lossen door na het douchen een fijne bodylotion te gebruiken. Al met al ben ik tevreden over mijn aankoop, maar of ik deze douchegel nog een keer zou kopen weet ik nog niet.

Heb jij deze douchegel, of een andere van Adidas, wel eens geprobeerd?

6 opmerkingen:

 1. Dit is denk vooral een douchegel voor de geur, maar ik zou zelf iets meer verzorging willen dat je wel bijvoorbeeld een zachte huid er van krijg :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die producten van adidas ook altijd ze lekker fris en fruitig ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AH wat leuk! Dit gebruikte ik 'vroeger' echt aaaltijd. Weet gelijk wat je bedoeld met de typische Adidas geur. Echt leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt me erg lekker te ruiken! Dat typisch Adidas geurtje ken ik nog!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!