dinsdag 11 november 2014

NEW IN: Sieraden van Jewelry Kings!


Zo'n twee weken terug kreeg ik een super leuk pakketje binnen! Ik kreeg namelijk een aantal sieraden van de webshop Jewelry Kings toegestuurd. Super leuk, dus ik ga jullie even laten zien wat ik precies heb gekregen en wat ik ervan vind!In totaal heb ik drie producten mogen ontvangen. Een paar oorbellen, een hangertje voor aan een ketting en een armband! Hoe fijn is het dat ik toevallig dol ben op sieraden? Haha.


Laat ik maar beginnen met het product waar ik het meest enthousiast over ben! Deze oorbellen vind ik namelijk echt super schattig. Ze zijn heel subtiel en ogen daardoor erg chic. Daarnaast voel je ze bijna niet als je ze in je oren hebt en glimmen ze mooi. Dit is zeker een aanrader als je nog opzoek bent naar mooie oorbellen voor de feestdagen bijvoorbeeld!Heel eerlijk gezegd wist ik in eerste instantie niet zo goed wat dit product moest voorstellen. Ik kreeg wel het vermoeden dat het een armband moest zijn, maar ik had nooit eerder zoiets gezien dus ben ik even in de webshop gaan kijken. Uiteindelijk bleek het inderdaad een armband te zijn. Hoewel dit niet helemaal mijn ding is, moet ik zeggen dat ik het concept wel erg leuk vind. En als je hem eenmaal op de goede manier om je pols hebt zitten, dan staat het nog best wel leuk. Een tip voor de stoere meiden onder ons dus!


En tot slot heb ik dit mooie hangertje gekregen voor aan een kettinkje. Ik vind de vorm heel mooi en de diamantjes geven ook weer een chic effect. Ik heb momenteel nog even geen kettinkje waar ik deze aan kan hangen, maar zodra ik die gescoord heb denk ik dat hij heel mooi zal staan in combinatie met de oorbellen!

Wat vind jij van deze sieraden?

8 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!