zaterdag 15 november 2014

REVIEW: W7 mascara's


Sinds ik mij kan herinneren ben ik al trouw aan mijn oranje mascara van Rimmel. Ik koop deze vaak als er een actie is, dus ik heb hem altijd op voorraad gehad. Maar de laatste tijd heb ik dat een beetje uitgesteld en toen vond ik dat het tijd werd om eens wat nieuws te proberen. Een tijdje terug hebben jullie al een review kunnen lezen over een mascara van Clinique, maar vandaag zijn deze twee mascara's van W7 aan de beurt. Tijd voor de grote test!


Aangezien deze mascara's echt heel weinig kosten, besloot ik om er gelijk twee mee te nemen. Ik heb gekozen voor de Eyelust en de Zoom. Er zijn nog een aantal andere varianten van W7 te koop bij verschillende drogisterijen en in de webshop. Op het moment dat ik deze twee kocht waren ze maar € 2,99 euro. Dat is een euro goedkoper dan normaal. Geen geld toch?Eerst heb ik deze roze mascara getest. Dat hij een roze huls heeft vind ik super leuk. Welk meisje houdt er nu niet van roze? Ik in ieder geval wel! Het borsteltje ziet er ook veelbelovend uit. Ik kreeg meteen het idee dat deze voor lekker veel volume zou gaan zorgen. Daarnaast viel het mij op dat er helemaal geen klontjes te bekennen waren toen ik het borsteltje uit de huls haalde. Pluspunt!Zoom, de blauwe mascara, heeft een wat fijner borsteltje. Deze is namelijk een stuk smaller en de haartjes zijn wat steviger. Het voordeel hiervan is dat hij de wimpers waarschijnlijk goed uit elkaar kan halen. Ook vind ik van deze mascara de huls erg leuk. Ze zien er leuk uit, een beetje speels zelfs!
En dan het resultaat. Ten eerste moet ik even zeggen dat beide mascara's qua volume erg tegenvallen op de foto's. Ik heb hier namelijk maar één laagje aangebracht. Toen ik later nog een laagje aanbracht merkte ik vooral bij Zoom, de blauwe mascara, dat mijn wimpers er al veel voller uitzagen. Beide mascara's maken mijn wimpers mooi zwart en verlengen ze zichtbaar. Toch heeft Zoom het naar mijn mening gewonnen van Eyelust. Op de foto's zie je het misschien niet heel goed, maar in het echt geeft Zoom namelijk toch een mooier effect. Mijn wimpers waren mooi gescheiden en de mascara bracht veel gemakkelijker aan. Bij Eyelust duurde het namelijk een stuk langer tot ik echt volume kon creëren. Verder gaf deze uiteindelijk toch ook een mooi resultaat. Het enige nadeel van budget mascara's is, zoals jullie misschien wel weten, dat ze wat minder snel drogen. Maar als dat het enige minpunt is ben ik dik tevreden en kan ik vooral de Zoom mascara zeker een budgettopper noemen! Ik denk dat ik zelfs overstap van Rimmel naar W7, aangezien het mij heel veel geld scheelt en het resultaat zo'n beetje hetzelfde is!

Wat is jullie mening over budget mascara's?

7 opmerkingen:

 1. Jammer dat de volume iets tegenvalt, maar persoonlijk vind ik beide een erg mooi resultaat geven. Niet slecht voor zo een budget merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het er best goed uit zien hoor! Het volume had wat meer gemogen, maar verder zien ze eruit als prima basic mascara's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet slecht, maar ik krijg er ook geen hebben gevoel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet slecht en de verpakking is mooi en opvallend

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!