dinsdag 30 december 2014

BEAUTY: Review Clarins 3-dot liner


Zoals jullie misschien wel weten kan ik niet zonder eyeliner. Ik vind dat een sierlijk lijntje boven je ogen je look helemaal af kan maken en net wat extra kan geven. Daarom ben ik de afgelopen jaren ook steeds aan het experimenteren met allerlei eyeliners om zo te ontdekken welke ik het liefst gebruik. Op dit moment gebruik ik de 3-dot liner van Clarins en ik ga jullie vandaag vertellen wat ik daarvan vind!


De verpakking vind ik erg mooi. Een simpele zwarte huls, maar met mooie gouden letters staat er duidelijk aangegeven wat het voor product is. Toch moest ik wel even denken toen ik '3-dot liner' las. Want wat bedoelen ze precies met een eyeliner die drie puntjes heeft?Dat ziet er dus zo uit! In het begin leek dit mij super onhandig, aangezien je zo nooit één dun lijntje boven je oog kon zetten. Maar toen ik eenmaal door had wat de bedoeling was, ging er een wereld voor mij open. Je moet de eyeliner namelijk draaien terwijl je bezig bent. Zo kun je met de drie puntjes naast elkaar een dikkere lijn zetten, maar wanneer je de eyeliner een kwartslag draait kun je heel precies één dun lijntje zetten. Super handig! En het mooie is dat het voor mijn gevoel ook nog eens veel makkelijker gaat om op deze manier eyeliner aan te brengen.


Op deze foto heb ik hem even getest op mijn hand. Zoals je ziet kun je zelf bepalen hoe dik je je eyeliner wilt aanbrengen met dit product. Je kunt een eenvoudig dun lijntje maken, maar je kunt bijvoorbeeld ook een wing maken die uit drie lijntjes bestaat. Leuk om mee te gaan experimenteren en af te wisselen! Ik ben in ieder geval heel blij met deze eyeliner en ik kan wel zeggen dat het tot nu toe de fijnste is die ik ooit geprobeerd heb!

Wat is jouw favoriete eyeliner?

8 opmerkingen:

 1. Vind het er wel gaaf eruit zien weet alleen niet of ik er zelf mee over weg zou kunnen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw ik ben zelf helemaal weg van eyeliners en daarom weet ik nu al zeker dat ik deze ook moet hebben ;) haha eyeliner kan je look net iets bijzonderder maken :)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er apart uit, ziet er wel goed uit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, het ziet er gek uit. Maar het klinkt ook weer ideaal haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk concept! Lijkt me een fijne eyeliner. Fijne feestdagen alvast gewenst. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat apart zeg! Mij lijkt het in eerste instantie juist heel lastig om hiermee te werken. Maar als jij zegt dat het de fijnste eyeliner is die je tot nu toe hebt geprobeerd, wil ik hem zeker wel eens gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook wel even oefenen hoor, maar als je het eenmaal door hebt werkt hij echt heel fijn! :)

   Verwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!