Pagina's

dinsdag 2 december 2014

BEAUTY: Review Body& Earth douchesetje


Een tijdje terug heb ik de winactie op de blog van Marjolein gewonnen en deze producten van Body & Earth zaten daar ook bij. Het is een douchegel, een bodylotion en een bodycrème. Dat alles zo lekker roze is vind ik al heel leuk, maar bevallen deze producten ook goed? Ik ga het je vertellen!


Douchegel


Aangezien mijn eigen douchegel op was, kwam het heel goed uit dat er in het pakket twee nieuwe zaten. Eentje was van Dove, die zal ik binnenkort ook gaan reviewen, maar degene waar ik vandaag over ga vertellen is deze met granaatappel. Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie niet heel hoge verwachtingen had van deze producten, omdat ze mij de indruk gaven dat ze heel zoet zouden zijn. Toch was ik best verrast toen ik begon met testen. De douchegel is best zoet, dat is waar. Maar daarnaast is hij ook heel fris, waardoor die zoetigheid eigenlijk helemaal niet storend is. Hij zeept lekker makkelijk en is nog redelijk voedzaam. Voor zover dat mogelijk is met een goedkoper doucheproduct natuurlijk, maar dat even terzijde. Deze douchegel ga ik zeker met veel plezier opmaken!

Bodylotion


Bij een douchegel hoort altijd wel een bijpassende bodylotion als je het mij vraagt. En gelukkig voor mij, zat die er ook bij! Ook dit product heeft de zoete geur van granaatappel, maar ruikt daarnaast ook lekker fris. Toch ben ik hier niet zo enthousiast over, aangezien hij mijn huid in het begin vrij stroef maakt. Wel trekt hij snel in, dus daar mag ik niet over klagen. Na een paar minuten voelt mijn huid toch wel wat zachter dan wanneer ik geen bodylotion gebruik. Toch zal ik deze niet zo snel meer gebruiken. Ik vind namelijk dat body lotions goed moeten voeden en direct moeten overtuigen. Dus helaas, maar niets voor mij!

Bodycrème


Op de verpakking staat body souffle, maar dat vind ik een beetje een vreemde benaming. Ik denk trouwens dat dit niemand heel veel zegt? Of ik ben een beetje vreemd, dat kan ook haha. Maar goed, ik was wel benieuwd naar deze bodycrème, aangezien de bodylotion mij tegenviel. Zo jammer als ik het vond dat de bodylotion mijn huid stroef maakte, zo blij ben ik met dit product. Want deze bodycrème is echt geschikt voor een droge huid. Laat ik daar nu net erg last van hebben als het kouder wordt buiten. Ik heb een beetje op mijn hand gesmeerd om te testen en wat mij als eerste opviel was dat de geur niet zo intens zoet was als die van de douchegel en bodylotion. Hij rook dus erg lekker, maar niet te sterk wanneer je hem combineert met de douchegel. Daarnaast trekt hij vrij snel in en zorgt hij er direct voor dat je huid lekker zacht wordt. Een toppertje, dus! 

Als je van lekkere zoete, maar toch frisse producten houdt kan ik je vertellen dat de douchegel en bodycrème erg fijn in gebruik zijn. Je kunt ze kopen bij Trekpleister en daar zijn ze eventueel ook in andere kleuren/geuren verkrijgbaar! Aangezien ik geen Trekpleister in de buurt heb, kan ik je niet vertellen hoeveel deze producten kosten, maar ik denk dat het wel meevalt!

Kende jij deze producten van Trekpleister al?

8 opmerkingen:

  1. Wat een leuk setje ken dit merk verder ook niet heb hier ook geen Trekpleister in de buurt zitten x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat de bodylotion tegen valt, maar ben wel blij dat de andere twee wel fijn zijn! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende dit merk niet, wat een leuke set. Ben wel benieuwd naar de geur alleen jammer dat je de body lotion niet zo fijn vind

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer van de bodylotion, maar gelukkig is de souffle wel fijn! In totaal ziet het setje er echt heel schattig uit, leuk om cadeau te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een heerlijk setje! Ik kende deze producten nog niet! Vooral de body soufflé lijkt mij erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb deze set ook maar ben er niet zo van onder de indruk! :-)
    Het ziet er wel erg mooi uit, dat wel! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!