Pagina's

dinsdag 13 januari 2015

BEAUTY: Review Collistar haarmasker


Als ik ergens vaak mee bezig ben, dan is het wel met mijn haar. Ik heb krullend haar en ik vind het belangrijk dat mijn krullen er mooi uitzien en dat mijn haar niet enorm pluist. En juist tegen dat pluizen ga ik jullie vandaag een wondermiddeltje laten zien. Ik zal alvast verklappen dat het mijn favoriete haarmasker allertijden is, dus ga er lekker voor zitten en lees mee!





De verpakking van Collistar producten ziet er altijd mooi uit als je het mij vraagt. Dat mag ook wel voor de prijzen die je voor dit luxe merk betaald, maar toch. Ook de verpakking van dit haarmasker ziet er goed uit. Toch moet je wel even goed kijken wat er precies op de verpakking staat, aangezien er niet in het Nederlands opstaat waar het precies voor is. Het masker dat ik gekocht heb is speciaal om pluizen tegen te gaan, maar er zijn ook nog andere soorten verkrijgbaar.



En dan nu mijn mening, want waarom vind ik dit product nu zo geweldig? Nou, ten eerste omdat het echt heeeeerlijk ruikt. Echt, ik overdrijf niet. En die fijne geur blijf je de hele dag ruiken! Daarnaast brengt hij fijn aan en als je hem even laat intrekken onder de douche, dan voel je dat hij echt een soort laagje op je haar maakt. Je spoelt je haar natuurlijk wel uit daarna, maar dan nog voel je dat je haar ineens een stuk zachter is geworden. Voor een pot betaal je € 17,95. Dus zoals ik al zei zijn producten van Collistar wel prijzig, maar ze doen ook wel echt wat ze beloven! Als je nieuwsgierig bent geworden, dan kun je het haarmasker hier kopen of in verschillende drogisterijen!

Ben jij ook fan van dit product? Of kende je het nog niet?

3 opmerkingen:

  1. Deze klinkt heel erg goed! Fijn dat hij je haar lekker zacht maakt. Ik gebruik echt veel te weinig haarmaskers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat zonde, want het is zo fijn voor je haar! Ik kan je deze in ieder geval echt aanraden :) x

      Verwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!