Pagina's

dinsdag 3 februari 2015

BEAUTY: Review Victoria's Secret Amber Romance


Het is alweer even geleden, maar ik ben heerlijk verwend tijdens de Feestdagen. Ik heb namelijk van mijn zusje deze body lotion en body mist van Victoria's Secret gekregen! Ik had zelf al een lekkere body mist van dit merk, maar dat was er één met een kokos & vanille geur. De Amber Romance lijn kende ik nog niet. En aangezien ik het altijd leuk vind om wat nieuws te testen, was ik hier meteen al heel blij mee!


Zoals je kunt zien hebben deze producten hele zachte kleuren. Daarom verwacht ik ook een lekkere, zachte geur bij gebruik. De verpakking vind ik super leuk. De producten zien er mooi uit en hebben een luxe uitstraling. Ik ben heel benieuwd of de inhoud mij ook zo blij zal maken!



Ik begin met de body mist, ofwel de fragrance mist. Wat ik fijn vind aan zo'n body mist is dat er lekker veel in zit. Hoewel de verpakking dus vrij groot is, is het wel heerlijk om dit product mee te nemen in je tas. Dan kun je je namelijk op ieder gewenst moment even opfrissen door een beetje op je armen, hals en eventueel in je haar te sprayen. En over de geur kan ik vrij kort zijn: een lekkere zachte en zoete geur. Niet té zoet, maar gewoon lekker! Ik gebruik hem graag in combinatie met mijn parfum La Vie Est Belle van Lancôme. Dat zorgt helemaal voor een fijn effect. 



En de body lotion? Die is net zo lekker! Hij trekt vrij snel in en laat een heerlijke geur achter op de huid. Die geur blijf je best wel een paar uur ruiken, zeker als je hem samen met de body mist gebruikt. Wel vind ik het minder fijn dat er geen pompje op zit, maar dat kan ik eigenlijk niet echt een nadeel noemen. Ik ben namelijk gewoon super blij met deze producten en ik denk zomaar dat ik ze weer opnieuw zou kopen als er een leuke aanbieding is! De originele prijs ligt rond de € 17,- per product, maar dat hoef je er niet per se voor te betalen. Je kunt ze namelijk af en toe bij Etos voor een fijnere prijs scoren.

Welke lijn van Victoria's Secret vind jij het lekkerst?

7 opmerkingen:

  1. Ik heb nog niks van VS. Ze lijken me wel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze Amber Romance het lekkerste geurtje die VS heeft <3 Ik heb de body mist en body lotion allebei in mijn bezit en ik vind ze nog steeds heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de flesjes er al erg leuk uitzien. Ik kende dit merk (nog) niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie flesjes, nog nooit eentje gekocht omdat ik ze echt duur vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende deze producten helemaal nog niet! De verpakking is in ieder geval mooi! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, deze geur vind ik een van de lekkerste. Vandaag heb ik ook weer een paar bodymists van VS gehaald bij de Etos. Ze zijn zo fijn en blijven ook vrij lang hangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt goed! Ik vind de producten van VS vaak veel te zoet ruiken, maar deze klinkt wel lekker. Bij de Etos zijn ze nu trouwens in de aanbieding en volgens mij heeft Kruidvat ze nu ook tijdelijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!